Oostenrijk gastland op Herfsttuindagen in Beervelde

De 65ste editie van de Tuindagen in Beervelde gaan door op 7,8 en 9 oktober.  Het thema Oostenrijk zal voor gravin Valerie een mooie gelegenheid zijn om in de huid te kruipen van keizerin Sissi.  En ook de exposanten zullen hun stand opsmukken in dat thema.

Als we de weerman mogen geloven dan krijgen we tijdens het weekend van 7, 8 en 9 oktober een nazomers weer.  Ideaal om af te zakken naar de Tuindagen in Beervelde waar de bomen en struiken al een herfsttooi krijgen.  Maar naast het genieten van het prachtig domein komen bezoekers ook om inspiratie op te doen en de gewenste bomen, struiken, planten of bloembollen aan te schaffen.  Met de maar liefst 240 exposanten is er keuze genoeg. De volledige lijst met exposanten in alfabtische volgorde staat op https://www.parkvanbeervelde.be/nl/de-tuindagen/de-tuindagen-oktober-2022/deelnemers

Sinds een paar jaar wordt de plantenbeurs steeds meer een totaalevenement waarbij bezoekers kunnen deelnemen aan workshops of genieten van een hapje en een drankje en culinaire specialiteiten in het restaurant of op een terras.  Verder biedt dit feest van het park ook een ruime keuze aan tuinmeubilair, antiek en decoratie en er is ook gratis kinderanimatie en muzikale voorstellingen.

Met als thema Oostenrijk worden de exposanten uitgenodigd om creatief om te gaan met dit thema en zich te hullen in dirndl of lederhose en hun stand ook te versieren in dit thema.  Op de stand van de ‘Österreichische Gruppe Femmes d’Europe’ kunnen bezoekers toeristische info krijgen en kennis maken met Oostenrijkse wijn en lokale specialiteiten. 

Praktisch: de tuindagen van Beervelde gaan door op 7,8 en 9 oktober, telkens van 10 tot 17 uur. De inkom is via het Schuttersplein, Beerveldse Baan 34 te Beervelde.  Tickets kunnen online besteld worden via www.parkvanbeervelde.be