Plopsa-parken pakken uit met een uitgebreid Halloweenaanbod

De Plopsaparken staan de volledige herfstvakantie weer helemaal in het teken van Halloween.  Plopsaland De Panne pakt voor kleine griezelaars uit met een uitgebreid aanbod overdag en een apart aanbod voor grote daredevils ’s avonds.  Ook de andere Plopsa-parken zijn ondergedompeld in een huiveringwekkend jasje.  In Plopsa Indoor Hasselt komt Piet Piraat langs, Plopsa Station Antwerp ontvangt Bumba en Plopsa Coo viert het populaire Dinoween.

Plopsaland De Panne
Vanaf 15 oktober baadt Plopsaland De Panne in een griezelig halloweenjasje met duizenden pompoenen, spinnenwebben en skeletten. Vanaf 22 oktober vervoegen talrijke figuren de welgekende Pompoenkoning, zwevende heksen, vogelverschrikkers, … het griezelfeest.  Spectaculaire animaties zoals een vuurshow, vuurdans en heksendans maken de dag compleet.  Op 15, 16, 22, 23, 29 en 30 oktober en op 5 en 6 november geeft Piet Piraat het beste van zichzelf tijdens een spannende liveshow vol enge nummers. Van 31 oktober tot en met 4 november komt Ketnet langs met de succesvolle Ketnet Halloween Nocturnes. Tussen het griezelen door kunnen alle fans bij Samson &Marie terecht voor een warme knuffel.  En ook de gekke Hoppers familie staat klaar voor een Meet&Greet. Na een indrukwekkende dag barst er een groot vuurwerkspektakel los.

Halloween Scare Nights
De grote daredevils krijgen in Plopsaland De Panne een apart aanbod op 15, 22, 29, 30 en 31 oktober.  Tijdens de Halloween Scare Nights, met Dracula in de hoofdrol, blijft Plopsaland De Panne open tot 22 uur.  Bezoekers kunnen er de longen uit hun lijf schreeuwen in de gratis huiveringwekkende Scare Houses waaronder ‘Freak Circus’,  ‘Camping ’t Zonnetje’ en het nieuwe Scare House ‘The Cabin’.  Daarnaast jagen enge wezens hen de stuipen op het lijf in de bloedstollende Scare Zones ‘Skrämma’ in Wickieland en  ‘Screcrowe in Heidiland.  In de Scare Zone ‘Trésor Laser Hunt’ spelen bezoekers een laser shooting game met griezelige figuren. The Scare Houses en Scare Zones zijn afgesloten attracties en zijn enkel toegankelijk voor personen vanaf 14 jaar zodat de kleinste bezoekers niet afgeschrikt kunnen worden.  Bovendien zit een angstaanjagend bezoek aan een van de Scare Houses en Zones volledig inbegrepen in het toegangsticket voor die dag.

Dino’s, stripfiguren en Plopsa-helden
Ook de andere Plopsa-parken bieden een uitgebreid halloweenprogramma. In Plopsa Coo barst de dinogekte dit jaar niet één, maar twee weken los doordat de Waalse herfstvakantie vanaf dit schooljaar twee weken duurt. Het populaire Dinoween is er vanaf 22 oktober tot en met 6 november.  In Plopsa Indoor Hasselt lopen bezoekers heel wat griezelleuke figuren waaronder de Pompoenkoning tegen het lijf. Van 31 oktober tot en met 4 november kunnen bezoekers er de stoerste piraat van de Zeven Zeeën ontmoeten: de enige echte Piet Piraat.  Tussen al de griezelpret staat K3 op zondag 30 oktober op het podium van Plopsa Indoor Hasselt met een spetterend liveoptreden. Plopsa De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit bieden dagelijks de nodige portie waterpret.

Nieuw! Halloween in Plopsa Station Antwerp
Plopsa Station Antwerp, het nieuwste Plopsa-park in het stationsgebouw van Antwerpen-Centraal, viert dit jaar voor de allereerste keer Halloween en het belooft een enge ervaring te worden die de bezoekers niet snel zullen vergeten. Griezelige halloweendecoratie zoals spinnenwebben, pompoenen en heel wat andere griezelleuke figuren bezorgen kinderen van 2 tot 10 jaar een onvergetelijke ervaring.  Wie wil ontsnappen aan de halloweengekte kan er bovendien op 29 en 30 oktober Hanne, Marthe en Julia van K3 ontmoeten voor een leuke Meet & Greet.

Info: www.plopsa.be