Beleef ‘Harry Potter: A Forbidden Forest Experience’ in Kasteeldomein Groenenberg

Vanaf 5 november kunnen Harry Potter-fans van alle leeftijden in het Kasteel en domein Groenenberg in Sint-Pieters-Leeuw  een unieke ervaring beleven met de Harry Potter: A Forbidden Forest Experience.  Langs een lichtgevend pad ontmoeten de bezoekers wezens uit de films ‘Harry Potter Phantastic Beasts and Where to Find Them.

Bij het vallen van de avond wordt het domein door honderden fabelachtige lichtjes omgetoverd in een magisch openluchtparcours door de geliefde romans van JK Rowling. Wie zich een weg baant door de diepten van het woud en het mooiste spoor langs de mooiste tableaus uit het Verboden Bos, ontdekt rossen en ontmoet er magische wezens zoals Hippogriefen, Centauren, Eenhoorns, Delfstoffers en nog veel meer.  De tocht in het bos duurt 45-75 minuten en het hele parcours neemt 60-90 minuten in beslag.

Harry Potter: A Forbidden Forest Experience is een avontuur voor het hele gezin en een prachtige ervaring voor alle fans die de magie van de tovenaarswereld op een geheel nieuwe manier willen ontdekken.  Opdat niets het tovenaarsgeluk in de weg zou staan, is er een themadorp voorzien met heerlijk sprookjesachtig eten en drinken en een cadeauwinkel met merchandise van Harry Potter: Fantastic Beasts and Where to Find Them.  Dit bezoek wordt gegarandeerd een avond om nooit te vergeten!

Harry Potter: A Forbidden Forest Experience is een creatie van Warner Bros Themed Entertainment in samenwerking met de Thinkwell-groep, gespecialiseerd in interactieve en ervaringsgerichte decors voor themaparken en totaalbelevingen,  en haar partners Unifyen Fever, de nummer 1 in entertainment platformen.

Praktisch: Tickets voor Harry Potter: A Forbidden Forest Experience kunnen besteld worden via de officiële experience-website en de app en website van Fever.  De kostprijs van een kaartje variëert van €23 tot €55 voor volwassenen en €19 tot €40 voor kinderen afhankelijk van datum en tijd.

Foto’s: ©Thinkwell