Côte d’Or bestaat 140 jaar

Chocolademerk Côte d’Or vier dit jaar zijn 140e verjaardag.  Het verjaardagsjaar  werd op 16 februari feestelijk ingezet in het Atomium dat voor de gelegenheid rood kleurde.  Côte d’Or wil deze heuglijke gebeurtenis echter met alle Belgen vieren en plant dit jaar nog tal van festiviteiten en Gouden tickets!

Elke Belg kent Côte d’Or, 7 Belgen op 10 herkennen de unieke en intense smaak van het merk zelfs blindelings (CDO Milk L’Original PQB studie, 2020). 140 jaar is dan ook een verjaardag die Côte d’Or, het favoriete chocolademerk van de Belgen, niet aan zich voorbij laat gaan. Het chocolademerk organiseerde een heus verjaardagsfeest in het Atomium, een van de meest inconische monumenten van België. Voor de gelegenheid kleurde het gebouw helemaal Côte d’Or-rood en liepen er voor het eerst Côte d’Or olifanten op het Atomium. Maar de eyecatcher van het feest was toch de prachtige verjaardagstart met chocolade van Côte d’Or.  Er werden herinneringen opgehaald, maar ook naar de toekomst gekeken. Er werd samen gevierd hoe Côte d’Or al 140 jaar aanwezig is wanneer we echte emoties beleven en delen.

Limited editions
Côte d’Or neemt u graag mee doorheen zijn 140 jaar geschiedenis met een knipoog naar Belgische, iconische momenten. Dat doet het merk door Limited Edition packs uit te brengen van een van haar bestsellers: de tabletten van 150 gram. De Limited Edition Packs zijn vanaf nu te verkrijgen in de winkel en zo kan je de verpakking van elk decennium verzamelen (van 1890 tot en met 2010).

Gouden tickets
Côte d’Or wil haar verjaardag graag verder vieren met alle Belgen en trakteert daarom op 140 Gouden Tickets, die verspreid zullen zitten in het Côte d’Or assortiment. Wie 1 van de 140 Gouden Tickets vindt, wint ofwel een onvergetelijke safari trip in Kenia (3), een Chocolate Dream Day in het grootste chocolademuseum ter wereld (50) of een Rode Duivels VIP experience (87).