Wieze Oktoberfeesten zet traditie verder

Op 14 en 15 oktober gaat de vierde editie van de legendarische Wieze Oktoberfeesten.  Naast tal van favorieten uit de voorgaande edities tekent dit jaar voor het eerst  Bart Kaëll die meteen gaat voor een wereldrecord ‘Marie-LouWieze’. Met het Wieze Festbier en een verlaagde ticketprijs kan het publiek total loss gaan.

De Wieze Oktoberfeesten 2022 beloven opnieuw voor vuurwerk te zorgen, want de organisatoren Radar Events, Brouwerij De Brabandere en de Oktoberhallen pakken uit met zwaar geschut.  Zo gaan de Wieze Oktoberfeesten-debutanten en de opperfeestneuzen De Romeo’s op vrijdadg 14 oktober total loss tijdens de eerste après-ski editie en zal Bart Kaëll op zaterdag ook voor het eerst alle zeilen bijzetten om de feestvierders in de Oktoberhallen op en neer te laten dansen.  Deze fantastische headliners krijgen, verspreid over de tweedaagse, de steun van Wieze-favorieten als Johan Veugelers, Yves Segers, Het Dendermonds Bierkwartet, Stefaan De Winter, Freddy Wally, Andrea Schön & Mike Gröndy, de lokale bakkersvrouw Mayke Vanes, Franzke, Partymeister Der DJ aus den Bergen en mede Wieze-debutanten ’t Klein Muziekske uit Dendermonde.  

Gezellige sfeer
Wieze Oktoberfeesten is vooral ook de unieke sfeer met bratwursten, kip aan ’t spit, tafels en banken gevuld met vrienden, Lederhosen, Dirndls, spraakmakende optredens, respect voor de traditie, vollenbak ambiance, héél veel Wieze Festbier en het luidkeels Ein Prosit! zingen.

Lagere ticketprijs
Gezelligheid heeft natuurlijk ook een prijskaartje.  ‘De gemiddelde Vlaming heeft het helemaal gehad met de berichtgeving over prijsstijgingen allerhande.  Om tegen deze negatieve stroom in te gaan en iedereen volop te laten genieten, verlagen wij de ticketprijs.  Zo kost een  dagticket  25 in plaats van 32,50 euro. Naast de combi- en VIP-formules is er nu ook een ambiancepakket voor 65 euro waarbij de fijndrinker hiervoor 10 halve liters Wieze Festbier krijgt en geen toegang moet betalen’ verduidelijkt Ben Mouling van Radar Events.  

Tickets en Info: www.wiezeoktoberfeesten.be