Steffi Vertriest serveert ‘Gezellige Gezonde Goesting’

Een kookboek met een gulden rug en gulden snede, dat moet iets speciaals zijn. En dat is ‘Gezellige Gezonde Goesting’ van Steffi Vertriest ook.

Steffi is vooral bekend van het Njam!-kookprogramma De Gezonde Goesting waarin ze met gezonde ingrediënten de heerlijkste gerechten op tafel tovert. Na het eerste boek ‘Njam – De gezonde goesting’ volgde ‘Méér gezonde goesting’ waarin Steffi de meest gelikete recepten bundelde. In Gezellige Gezonde Goesting geeft Steffi gezonde alternatieven voor die dagen dat we nood hebben aan gezellig eten, comfort food voor jezelf of met vrienden. In plaats van op die momenten naar calorijrijke stoverij of naar een suikerbom te grijpen reikt zij recepten voor gezonde ontbijtjes, feestelijke hapjes, guilt-free desserten, hartverwarmende soepen, zalige hoofdgerechten en originele eetbare geschenkjes. Bij elk van deze hoofdstukken geeft Steffi een 10-tal gerechten zodat je makkelijk gevarieerd en gezond kan genieten.

Njam! – Gezellige Gezonde Goesting van Steffi Vertriest telt 190 pagina’s en kost 24,99 euro.