Een glaasje Piper-Heidsieck is uitstekend als aperitief maar past ook bij een lekker dessert of een zoete lekkernij. Liefhebbers kunnen deze zomer langer van deze heerlijke bubbels genieten met de limited edition Piper-Heidsieck Ice Cream Box. De vier exclusieve soorten ijs met champagnesmaak, gecreëerd door vier prestigieuze Belgische meester-ijsmakers, zijn overheerlijk en geven een perfect zomers gevoel.

Ice Cream Cool Box
Ijsjes zijn hét symbool van de zomer. Zodra de zon haar intrede doet, verovert het verfrissende dessert de harten van fijnproevers over de hele wereld. Het inspireerde Piper-Heidsieck om zijn limited edition box te baseren op dit zomerse icoon. Voor het tweede opeenvolgende jaar hult het gerenommeerde champagnehuis haar Cuvée Brut in een houder in de vorm van een ijsje, de Ice Cream Cool Box, een kleurrijke en zonnige box die overal in België verkrijgbaar is.  De exclusieve box draagt de iconische kleuren van het Huis Piper-Heidsieck: felrood en goud. Hij ziet er niet alleen voortreffelijk uit, hij houdt ook je favoriete bubbels koel. Ideaal bij een picknick, een uitstapje naar het strand of simpelweg als koeler op je tafel. Gedurfd, elegant en origineel, de box is het perfecte cadeau voor je vrienden en familie voor eender welke gelegenheid deze zomer.

Uitzonderlijke ijsjes
Geïnspireerd door de zomerse box, deed Piper-Heidsieck een beroep op vier lokale, artisanale ijsmakers om een smaak op basis van champagne te creëren. Elke meester-ijsmaker creëerde een origineel recept op basis van de beroemde Cuvée Brut van Piper-Heidsieck. Onuitgegeven gastronomische, fruitige maken die je in juli en augustus kan degusteren in vier verschillende ijszaken verspreid over het hele land. De deelnemende ijssalons hebben vestigingen in verschillende grote Belgische steden, waaronder Knokke, Antwerpen, Gent, Waver en Waterloo.

Bubbels en fruit
Omdat de smaken van Piper-Heidsieck Cuvée Brut en fruit uitzonderlijk goed samengaan, lieten de meester-ijsmakers zich voor de creatie van het champagne-ijs inspireren door typische zomerse smaken.
Bij Crèmerie François in Sint-Niklaas staan een twintigtal ijssmaken op de kaart. Het serveert alle klassiekers (inclusief suikervrije en lactosevrije versies), maar creëert ook originelere smaken zoals bosbes of banaan-straciatella. Het merk dat vestigingen heeft in Knokke, Sint-Niklaas en Oostende, werkte samen met de Gentse Crèmerie Gérard. Dit ijssalon staat bekend om zijn traditionele smaken en heerlijke wafels. Samen creëerden zij een sorbet op basis van Piper-Heidsieck Cuvée Brut en aardbeien. De exclusieve smaak is in beide ijszaken verkrijgbaar.
info: www.cremerie-francois.com ; http://www.cremerie-gerard.be

Milad, hét trendy Antwerpse ijssalon dat zich inspireert op de smaken van het Midden-Oosten zoals koffie kardemom, saffraan met rozenwater en amandel oranjebloesem. Milad creëerde een champagnesorbet verrijkt met rozenwater en granaatappel. Info: http://www.miladicecream.be
La Maison Carette, is een historisch adresje dat al 101 jaar heerlijke ambachtelijke ijsjes maakt en meerdere vestigingen heeft in de regio’s Namen en Waals-Brabant. Zij creëerden een verfrissende en pittige sorbet van wijngaardperzik en champagne. Info: www.carette.be

Praktisch: de Piper-Heidsieck Ice Cream box is verkrijgbaar bij gespecialiseerde cavisten en kost 46,50 euro.

Laat je deze zomer verleiden door de ijskoude lekkernijen van Piper-Heidsieck!

Berichtnavigatie


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.