Kelly Pfaff schittert in Holiday on Ice ‘Supernova’

Na een afwezigheid van 7 jaar keert Holiday on Ice op 3, 4 en 5 december terug naar de Lotto Arena. Kelly Pfaff krijgt in de voorstelling een glansrol als Belgische special guest op het ijs.

Kelly Pfaff nam in 2007 ook al deel aan Holiday on Ice. ’15 jaar geleden beleefde ik een onverwachte superervaring als gastschaatster bij Holiday on Ice. Dat was toen na mijn deelname aan ‘Dancing on Ice’. Toen men mij enkele weken geleden de vraag stelde om opnieuw special guest te zijn op de nieuwste show van Holiday on Ice – Supernova! Was ik wel aangenaam verrast’ vertelt ze.  En gezien Kelly van uitdagingen houdt, twijfelde ze geen moment. ‘Ik had mijn schaatsen nog liggen en heb ze opnieuw laten slijpen. Ik wist aanvankelijk niet welk gevoel mij dit zou geven, maar als je dan als schaatsster goed wordt begeleid, wordt zo’n uitdaging een heel fijn avontuur’ gaat ze verder.

7 jaar geleden
Kelly Pfaff is niet de enige Belgische die ooit de schaatsen aanbond voor een show van Holiday on Ice. In 2008 stond Belle Perez ook op het ijs. In 2010 waren Staf Coppens en Monique van der Velden te gast en in 2013 was het Peter Van de Veire.
Na een periode van 7 jaar keert het vernieuwde Holiday on Ice in december terug naar België. Meer zelfs, de nieuwe show SUPERNOVA!  van Holiday on Ice hervat zijn Europese tournee in de Lotto Arena in Antwerpen.

Voor jong en oud
Met Supernova wordt opnieuw aangeknoopt bij een lange traditie van familiegerichte ijsshows in Antwerpen. ‘We hebben zoals veel bezoekers prachtige herinneringen aan de shows van Holiday on Ice in onze zalen’, vertelt Chris Bergs van Sportpaleis Group. ‘Het is dan ook met groot genoegen dat we de familieshow Supernova verwelkomen in de Lotto Arena. Het onderhoudend verhaal, de adembenemende acrobatiek en de prachtige kostuums maken ook van deze show de ideale uitstap voor het gezin of met vrienden, voor jong én oud. Holiday on Ice shows vallen in de smaak bij alle generaties. We zien vaak dat bijvoorbeeld opa’s en oma’s met hun kinderen en kleinkinderen naar de show komen. Maar ook groepen vriendinnen.’
Holiday on Ice is in haar 77-jarig bestaan uitgegroeid tot de meest populaire ijsshow ter wereld. Meer dan 333 miljoen mensen bezochten al één van de shows van Holiday on Ice.

Praktisch: Holiday on Ice – SUPERNOVA!  vindt plaats op vrijdag 3 december om 14.30u, zaterdag 4 december om 14.30u en 20 u en zondag 5 december om 15 u. Tickets kosten 32 (balkon), 42 euro (tribune) en 55 euro (dreamseats rond het ijs) en zijn beschikbaar via  www.holidayonice.be

foto’s: Sportpaleis Group