Halloween regeert in Plopsa-parken

De Plopsa-parken staan de volledige herfstvakantie weer helemaal in het teken van Halloween. Plopsaland De Panne pakt opnieuw uit met een uitgebreid aanbod overdag voor kleine griezelaars en een apart aanbod ’s avonds voor grote daredevils. Bezoekers vanaf 16 jaar moeten verplicht een Covid Safe Ticket voorleggen om de Belgische Plopsa-parken te kunnen bezoeken.

Plopsaland De Panne pakt dit jaar opnieuw uit met een rijkelijk halloweenprogramma. Overdag staat het park in het teken van de allerkleinsten met griezelleuke decoratie en tal van angstaanjagende figuren waaronder de befaamde Pompoenkoning, die zorgen voor animatie op kindermaat. Op 30 en 31 oktober en 6 november geeft Piet Piraat het beste van zichzelf tijdens een spannende show vol enge nummers. Van 1 tot en met 5 november komt Ketnet langs met de succesvolle Ketnet Halloween Nocturnes. Er staan niet alleen Meet & Greets met Samson & Marie en de cast van Hoodie gepland, maar de dag wordt ook telkens afgesloten met een spetterend optreden van De KetnetBand en een feeërieke vuurwerkshow.

Halloween Scare Nights
Op 30 en 31 oktober is er ’s avonds een apart aanbod voor de grootste daredevils voorzien. Tijdens de zogenaamde Halloween Scare Nights blijft Plopsaland De Panne tot 22 uur open en kunnen bezoekers zich een weg banen doorheen de verschillende huiveringwekkende Scare Houses zoals ‘Freak Circus’, ‘Camping ’t Zonnetje’, ‘Lumberjack’ en het gloednieuwe spookhuis ‘The Tunnel’. De Scare Houses zijn afgesloten attracties en enkel toegankelijk voor personen vanaf 14 jaar zodat de kleinste bezoekers niet afgeschrikt kunnen worden. Bovendien zit een angstaanjagend bezoek aan een van de spookhuizen volledig begrepen in het toegangsticket voor die dag.

Dinosaurussen in Plopsa Coo
Uiteraard zijn ook de andere Plopsa-parken van een uitgebreide halloweenprogrammatie voorzien. Plopsa Indoor Hasselt is tot en met 7 november gehuld in een grillige halloweensfeer. Bumba geeft er elke dag het beste van zichzelf tijdens de Bumba Magico Show. Plopsa Coo, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen aan de voet van de Watervallen van Coo, viert opnieuw het populaire Dinoween. In de Plopsa-waterparken, Plopsaqua De Panne en Plopsaqua Landen-Hannuit, kunnen bezoekers elke dag tot 22 uur waterpret beleven.

Covid Safe Ticket
Vanaf 29 oktober, hebben bezoekers vanaf 16 jaar een Covid Safe Ticket (Europees digitaal coronacertificaat) nodig om de Belgische Plopsa-parken te bezoeken. Het Covid Safe Ticket zal telkens bij de ingang van het park gecontroleerd worden. Na de controle vervalt de mondmaskerplicht. Alle info op www.plopsa.be

foto’s plopsa.be