Paardenspektakel Cavalluna brengt ‘Celebration!’ in Sportpaleis

Op 26 en 27 maart is het grootste Europese paardenspektakel Cavalluna te gast in het Antwerpse Sportpaleis met de gloednieuwe Celebration!-tour.  Net als bij de vorige shows kan het publiek weer genieten van dressuurnummers met prachtige paardenrassen en de allerbeste ruiters in een sfeervol decor.

Legendarische  scènes, betoverende muziek, prachtige kostuums, een uitgebalanceerde licht- en geluidsshow zijn synoniem voor elke productie van Cavalluna.  Voeg daarbij  de bijzondere tricks gebracht door de mooiste paarden en begenadigde ruiters en je beleeft een meeslepend,  tijdloos en onvergetelijk avontuur.
Het nieuwe Celebration!-verhaal, geschreven door de Emmy-winnende creative director Klaus Hillebrecht, toont de eeuwenoude verbinding tussen mens en dier, maar ook tussen het leven en de natuur.
‘Cavalluna was twee jaar geleden de laatste voorstelling in het Sportpaleis voor de coronamaatregelen van kracht werden. De cirkel is rond, want eind maart zijn ze met hun nieuwe show het eerste paardenspektakel dat op diezelfde locatie terug te zien is. De vraag naar tickets is bijzonder groot. De mensen hebben dit duidelijk gemist’, zegt Chris Bergs namens medeorganisator PSE Belgium.

Topartiesten
De paardenshows van Cavalluna worden steeds op hoog niveau gebracht met de allerbeste paardenrassen zoals de prachtige Friesian-paarden, mini Shetland Pony’s en Arabian-paarden.
Onder de ruiters die zowel uit Duitsland als uit Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië afkomstig  zijn is ook onze eigenste Sylvie Willms die uitblinkt in de vrijheidsdressuur en als derwisj danseres blindelings haar twaalf paarden kan commanderen zonder ze met één vinger aan te raken.

The Best Off
Cavalluna maakte van de corona-pauze gebruik voor de creatie van een unieke ‘The Best off’-productie. Tijdens de nieuwe Celebration!-show krijgt het publiek het allerbeste van het beste te zien. Een hoogstaand paardenspektakel met de bekende succes-ingrediënten: acrobatische acts, het unieke samenspel tussen ruiter en paard, maar ook tussen de paarden onderling. Lucas Van den Eynde verzorgt de vertelstem.

Praktisch: ‘Celebration!’, de nieuwe show van Cavalluna in het Antwerpse Sportpaleis gaat door op zaterdag 26 maart om 14 uur en op zondag 27 maart om 11 en 16 uur.

Info en tickets:  www.cavalluna.com/tickets/antwerpen

foto’s: Cavalluna