De ijsmakers van La Maison Pierre Marcolini presenteren een nieuwe collectie vol ijssensaties met stracciatella, kleine potjes ‘Frissons’ en vers gedraaide  ‘Frissons’.

De gevel van de boetiek Pierre Marcolini aan de Zavel ziet er zeer vrolijk zomers uit met de gekleurde hoeden die aankondigen dat er home made ice cream is.  Meteen ook uitnodigend om die lekkernij te proeven.
Pierre Marcolini vindt de stracciatella opnieuw uit door de originele presentatie als een millefeuille: verschillende laagjes van ijs of sorbet wisselen af met Grand Cru chocoladeblaadjes die tijdens het proefmoment worden gebroken.  Een heerlijke sensatie!  Het ijs is vervaardigd met verse melk van boerderij Colyn en 100% natuurlijke verse room uit de Fromagerie de Herve, of een sorbet boordevol fruit vermengd met een heerlijke coulis.  Er is keuze uit zes nieuwe recepten:  Madagaskar vanille-ijs met blaadjes van zwarte chocolade, karamelijs en -coulis met melkchocoladeblad, hazelnootijs en -coulis met melkchocoladeblad, chocolade roomijs Grand Cru met chocolade coulis en pure chocolade blad, kokosnootsorbet met frambozencoulis en melkchocoladeblad en frambozensorbet met -coulis en witte chocoladeblad.  Deze bevroren creaties zitten in nieuwe, grotere potten in sprankelende kleuren en zijn verkrijgbaar in de boetiek. Een potje van 150 ml kost 5,50 euro.

Genieten ter plaatse
Voor het eerst zal La Maison de ervaring van een vers gedraaid ijsje ook aanbieden in een select
aantal boetieks.  Deze instant ijsjes kunnen op elk moment van de dag geproefd worden. Elke ijssmaak zal zijn eigen ijsmachine hebben, gekalibreerd volgens de smaak om een perfect romig minutieus ijsje aan te bieden. En voor nog meer heerlijkheid biedt La Maison chocoladeschilfers en gedroogde vruchten, hazelnoten, pistachenoten en amandelen  geroosterd en gekarameliseerd om eroverheen te strooien. De Frissons  kunnen ter plaatse geproefd worden in de Brusselse boetieks Zavel en Reine (Koninginnegalerij) en in Antwerpen (Schrijnwerkersstraat 25).  Een potje van 150 ml kost 5,50 euro.

foto’s: ©Marcolini

Pierre Marcolini verwent met nieuwe ijssensaties

Berichtnavigatie


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.