Schwung van de jaren 50, thema van 7e Winterrevue

Met als thema  ‘An Evening With The SixPack’ liet Stany Crets zich voor de 7e editie van de Winterrevue inspireren door de schwung en humor van de legendarische casinoconcerten uit de jaren 50.  De cast krijgt dit jaar niemand minder dan Margriet Hermans als special guest.

Dat Stany Crets dit jaar voor ‘An evening with the Six Pack’ koos, heeft twee redenen.  De eerste is de aanwezigheid van Margriet Hermans die als special guest van plan is om een ‘gespierde’ revue op het publiek los te laten.  De tweede reden is dat hij hiermee wil refereren naar The Rat Pack, de legendarische groep entertainers uit de jaren 50.   Crets trekt hiermee de kaart van het good, oldfashioned entertainment van Vegas en Hollywood, van crooners en jazz, van intiem tot uitbundig, waar elke artiest meerdere rollen vervult en het publiek deel uitmaakt van de beleving. Meer dan ooit zal de cast in deze editie als groep naar voren komen waardoor zang, dans en humor nog meer dan andere jaren zullen mixen en blenden. ‘Met klasbak Margriet zijn we daarmee dan ook aan het juiste adres: de lach hangt aan haar gat en het goud vloeit uit haar strot. En ze is meer dan wat dan ook een persoonlijkheid om rekening mee te houden’ vindt Stany Crets.

De cast
Winterrevue – An evening with the Six Pack is een  productie van Backstage Producties met Stany Crets als regisseur. Laurent Flament zorgt voor de choreografie en het live orkest staat o.l.v. Thomas Vanhauwaert.  Griet Van Landeghem staat in voor de styling. De cast bestaat uit Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann van  den Broeck, Laurenz Hoorelbeke, Helle Vanderheyden en special guest Margdriet Heermans.

Praktisch:  Voorstellingen van Winterrevue gaan door in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.  Info en tickets via backstage-producties.be