De Xavies’ Granola Bites zijn een healthy pleasure voor elk moment van de dag. Recent kregen de Bites een nieuwe vorm en receptuur waardoor ze nog luchtiger en krokanter zijn. En met 3 verrukkelijke smaken kunnen ze zich meten met de verleiding van een traditioneel koekje.

De Granola Bites zijn een traktatie voor iedereen met een actief leven en een voorliefde voor gezonde voeding. Met een doordachte samenstelling van volle granen, noten, pitten en zaden, aangevuld met agavesiroop en lekkere toetsen van chocolade, koffie, gember of kokos, brengen de Bites een verrassend tussendoortje waar je vrolijk én energiek van wordt.

Elk koekje is een staaltje van Xavies’ vakmanschap met enkel natuurlijke ingrediënten en zorgvuldig gebakken in de eigen ovens. Met de recente vernieuwing in vorm en receptuur zijn de Granola Bites nog luchtiger en krokanter waardoor ze een echte upgrade zijn van het alledaags koekje. Met keuze uit 3 verrukkelijke smaken; de rijke Hazelnoot-Chocolade, de pittige Koffie-Chocolade of de exotische Pecan Gember zijn ze de perfecte snack voor elk moment van de dag. Een échte healthy pleasure!

Hazelnoot-Chocolade
Ben jij ook zo’n fan van chocolade? Dan zijn deze bite-sized granolakoekjes jouw nieuwe favoriete snack voor onderweg of op kantoor.  Deze gezonde granola bites zijn gemaakt van volle granen, knapperige hazelnoten en pure chocolade. Ovengebakken en met de helft minder suiker dan traditionele koekjes, zodat je zorgeloos kan genieten. Waar wacht je nog op?

Nood aan een koffieboost? Dan zijn de Koffie-Chocolade koekjes een oplossing.  Deze gezonde granolakoekjes met volle granen, krokante hazelnoten, een vleugje koffie en pure chocoladestukjes zijn de perfecte gezonde snack voor onderweg of op kantoor.  De koekjes worden gebakken in de oven en bevatten de helft minder suiker dan traditionele koekjes, zodat je de hele dag door kan genieten. Smakelijk!

Met de Pecan-Gember Granola Bites waan je je in tropische sferen.  De volle granen, krokante pecannoten en gember zorgen voor een extra exotische twist.  Deze ovengebakken granolakoekjes zijn rijk aan vitamine E, antioxidanten en bevatten 50% minder suiker dan traditionele koekjes, zodat je er meteen weer tegenaan kan. Geniet ervan! Of het nu gaat om een snelle snack tijdens een drukke dag of een moment van rust met een kopje thee of koffie, deze koekjes zullen zonder twijfel een vast plekje veroveren in je snackroutine!

Praktisch: elk van de Xavies’ Granola Bites zijn verkrijgbar via www.xavies.be en in de meeste distributiepunten

foto’s: Xavies’

Xavies’ geeft haar Granola Bites een smakelijke update

Berichtnavigatie


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.