BONGO inspireert met 5 unieke belevingen

Bongo. Een klinkende naam voor unieke belevingen!  De zomervakantie, maar ook de tussentijdse weekends, is de ideale periode voor een korte, unieke vakantie in eigen land. Ook bij Bongo merken ze dat het aantal aanvragen voor ongebruikelijke belevingen sterk stijgt. En glamping staat daarbij met stip op één. Bongo selecteerde vijf adresjes die je moét geprobeerd hebben.

Buiten(gewoon) genieten op het domein van de Grotten van Han
Natuurliefhebber? Kom dan twee nachten logeren in een mooi ingerichte glampingtent op het domein van de Grotten van Han. Geen zorgen: Bongo zorgt voor het ontbijt. Zo heb je ruim de tijd om alle flora en fauna van het adembenemende landschap te bewonderen. Of wat dacht je van een bezoekje aan de Grot van Han, het Wildpark en het museum PrehistoHan? Kortom: als jij een buitenmens bent, dan is dit heerlijk ontspannen. Prijs: ​ 419.9 euro – Info vind je hier.

A night to remember: glamping met je geliefde in alle luxe en comfort
Op het parkdomein Hof van Coolhem in Puurs, nabij Antwerpen, word je samen met je lief wakker met de serene geluiden van de natuur, na een magische nacht in een heerlijke glampingtent met alle luxe en comfort waar je maar van kan dromen. Lees: een goed bed om écht tot rust te komen, sfeervolle verlichting, een interieur-uit-een-boekje en een gezellig knetterende kachel (de zomer moest het toch maar eens laten afweten). En dan zouden we de smakelijke ontbijt- én heerlijke picknickmand nog vergeten. Echt ontzorgen dus. Prijs: 179.91 euro – Info vind je hier.

Altijd al eens in een boomhut willen slapen? Maak je droom waar in de Kempen.
Slapen in een boomhut: als kind kon het misschien niet, maar met Bongo maak je het waar. In het Kempische Retie kies je ofwel voor boomhut Bonte Specht, waar je maar liefst twee nachten knus slaapt onder het schuine dak, of voor boomhut Bosuil: een minimalistisch ingerichte blokkendoos in het groen. Ook inbegrepen: dat je gebruik mag maken van het warme bubbelbad onder de bomen. Zeg nu zelf: weg van de dagelijkse drukte puur genieten en ontspannen met het geluid van de vogels op de achtergrond, kan het nog beter? Prijs: 719.90 euro – Info vind je hier.

Totaalervaring in een Ardens tiny house mét buitenbubbelbad
Gezellig overnachten in een romantische setting, heerlijk verwend worden met een lekker ontbijt én genieten van een glaasje cava: het staat je allemaal te wachten in een tiny house van Bongo. De kers op de taart van deze totaalbeleving is het buitenbubbelbad van waaruit je de prachtige omgeving helemaal in je op kan nemen. De perfecte plek om helemaal te deconnecteren en de batterijen op te laden.
Prijs: 197.91 euro – Info vind je hier.

Feeëriek slapen onder de sterrenhemel
Op de heuvels van Profondeville, halverwege tussen Namen en Dinant, overnacht je in de prachtige semitransparante dome Sphai’Erique op een hoogte van 262 meter. Overdag geniet je er van het adembenemende uitzicht over de Maasvallei, ’s nachts van de sterren die fonkelen boven je bed. Slapen onder de sterrenhemel dus, maar dan wel lekker veilig en knus. En dat in pure luxe, want je krijgt ook toegang tot het prachtige binnenzwembad en de hamam op het domein. Nog inbegrepen: een heerlijk ontbijt in het panoramische restaurant. Kortom: jouw ticket voor een onvergetelijke tweedaagse.
Prijs: 359.9 euro – Info vind je hier.

Nog niet gevonden wat je zoekt? Misschien is dit dan wel helemaal jouw cup of Bongo: een magische nacht mét ontbijt op een van de mooie locaties die Bongo voor je selecteerde. Of wat dacht je van een magisch droomverblijf in een kasteel, molen of andere atypische plek? Mag het voor jou gerust ook wat verder weg zijn, dan zijn er nog de betoverende Bongo-arrangementen in het land van de Eiffeltoren, de verfijnde gastronomie en bovenal de liefde. Van uniek overnachten in een joert over een romantische woonwagen tot het comfort en de luxe van sfeervolle hotels en adembenemende kastelen. We wensen je alvast een goede reis!