Ticketverkoop Antwerpen Proeft van start

De 11de editie van het jaarlijks culinair festival  Antwerpen proeft’ heeft plaats van vrijdag 28 april tot en met maandag 1 mei 2017 en dit zowel  outdoor als indoor aan de Antwerpse Waagnatie.  Met de bekendmaking van de eerste tien namen start op 10 december om 10 uur ook de online ticketverkoop.

“We merken dat heel wat mensen nu al kaartjes willen kopen,” vertelt organisator Claudia Engelen. “Onze tickets zijn blijkbaar een perfect kerstcadeau”.  Nieuwe  namen, bekende koppen, toprestaurants en de betere foodtrucks bieden op Antwerpen Proeft signatuurgerechtjes aan. Kookdemonstraties, culinaire workshops en kooklessen met AEGprofessionals zijn een andere attractie van Antwerpen Proeft.  Als voorproefje geven de organisatoren nu al de 10 namen prijs.   Wie alvast voor present tekent zijn:  Jaro & Hanne, winnaars van het eerste seizoen ‘Mijn Pop-uprestaurant’ met hun restaurant Den Druiventros. Verder komen ook Chocolatier-patissier DelRey ,  Restaurant Balls & Glory van tv-kok Wim Ballieu,  Brasserie Boulevard uit Sint-Martens-Latem van Sam D’Huyvetter en Thomas Schmidt, Restaurant B23 van Kevin De Backer, Restaurant De Kleine Zavel, Restaurant Ruggeri (Brasschaat), gastronomisch visrestaurant Nemo van de jonge Antwerpse belofte Michael Wauters,  Slagerij-atelier Millevaches, met als dirigent topchef Robrecht Wissels,  Restaurant Spetters van sterrenchef Laurent Smallegange uit het Zeeuws-Vlaamse Breskens. Nog meer namen worden begin 2017 bekend gemaakt.

Praktisch:  een dagticket voor Antwerpen Proeft kost 7 euro in voorverkoop; de dag zelf  betaal je 9 euro.  In de prijs is een gratis welkomstdrankje inbegrepen evenals een waardebon voor een gratis huisaperitief bij een deelnemend restaurant.  Online kan je tickets bestellen vanaf zaterdag 10 december om 10.00 uur, op  www.proeft.be en via  www.facebook.com/AntwerpenProeft.