Van donderdag 2 tot zondag 5 februari 2017 vindt het Vakantiesalon van Brussel plaats in de paleizen 3, 4 en 5 van Brussels Expo. Droombestemmingen uit alle hoeken van de wereld, originele reisformules voor koppels, families, vrienden en singles, en out-of-the-box accommodaties en reizen waar iedereen van onder de indruk zal zijn. Omdat zalig te ontsnappen zonder de grenzen over te steken, staat dit jaar België in de schijnwerpers. Cultuur, natuur, gastronomie, wellness, mode, shopping … Ontdek de kracht en de charme van ons land!

 Eendags of citytrip ?

België heeft prachtige steden die cultuur uitademen en zonder twijfel de moeite zijn voor een citytrip of een daguitstap.  Naast de kunststeden als Brugge, Brussel, Gent, Antwerpen en Leuven zijn ook pareltjes te ontdekken in Lier, Dendermonde, Sint-Niklaas, Doornik, Luik,…  Overdag kan je genieten van een historische rondleiding, op ontdekkingstocht gaan met de fiets of wandelen door de gezellige shoppingstraatjes in de stad en ´s avonds kan je ontspannen in een gastronomisch restaurant al dan niet in combinatie met een streepje cultuur.  Op het Vakantiesalon van Brussel kan je de troeven van onze mooiste Belgische steden ontdekken!

Paradijs voor fietsers en wandelaars

België is een fiets- en wandelparadijs met prachtige routes voor de recreatieve en sportieve vakantieganger. Op het Vakantiesalon van Brussel kan je de vele fiets- en wandeltochten ontdekken van de ongerepte Ardennen tot onze veelzijdige kuststreek.  Wie iets avontuurlijker aangelegd is, kan ook mountainbiken, klimmen, kajakken, varen, golfen of langlaufen en zo de mooiste streken van België verkennen.

 Verrassende accomodaties

Ook voor logies zijn de mogelijkheden legio: van een luxueus 5-sterrenhotel tot een originele Bed&Breakfast, van vakantiehuisjes tot verborgen wellness adresjes, van een overnachting op een kinderboerderij tot slapen in een boomhut…  Logeren in België is verrassend origineel.

Praktisch:

Het vakantiesalon van Brussel loopt van donderdag 2 tot zondag 5 februari 2017 in paleis 3, 4 en 5.  Tegelijkertijd loopt in het aanpalende paleis 8 en de patio ook Sports Fair.  Met 30.000 m², meer dan 800 exposanten en maar liefst 117.000 bezoekers is het Vakantiesalon van Brussel de grootste toerismebeurs in België. Het is een niet te missen evenement voor avontuurlijke reizigers, nieuwsgierige jongeren, voor gezinnen met kinderen, senioren en voor iedereen die zijn blik op de wereld wil verruimen. Stappen, fietsen, rijden, vliegen, ontdekken, beleven en ontmoeten… voor elke reiziger biedt het Vakantiesalon van Brussel de gepaste formule.  

 Tickets kosten 10 euro, online 5 euro, kinderen -12 gratis

www.vakantiesalon.be

België in de kijker op het Vakantiesalon van Brussel 2017

Berichtnavigatie


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.