Beleef een magische kerstvakantie in de Plopsa-parken!

Tijdens de kerstvakantie kan men opnieuw genieten van de mooiste kerst in de Plopsa-parken. De parken pakken uit met extra animatie en een programma volledig aangepast aan de aankomende kerstperiode.

Winter Plopsaland

Plopsaland De Panne dat omgetoverd is tot Winter Plopsaland, is open tot en met 8 januari. Bezoekers kunnen er genieten van  prachtige kerstverlichting, unieke decoratie, kerstelfjes, ontelbare kerstbomen, betoverende kerstmuziek en de talrijke shows en extra kerstanimatie voor groot en klein. Ze kunnen zelf de schaatsen aantrekken op de sfeervolle schaatspiste of zich opwarmen aan één van de knisperende kampvuren in het park. Bovendien kunnen de aanwezigen elke dag de Kerstman bezoeken. Een feeërieke Winter Parade met fonkelende verlichte kostuums is de dagelijkse kers op de taart.  Van 26 december tot en met 30 december kunnen bezoekers extra lang genieten van de betoverende kerstsfeer tijdens een nieuwe editie van de succesvolle Ketnet Kerst winternocturnes. Op deze dagen zorgt Ketnet-wrapster Charlotte voor een persoonlijke ontvangst van alle kleine Ketnetters. Naast Charlotte komen ook de Smurfen, Musti, Bob de Bouwer, Hopla, Bumba en de populaire vrienden van D5R langs. De Ketnet Kerst winternocturnes worden afgesloten met een spetterend optreden van de KetnetBand op het Dorpsplein, gevolgd door een adembenemend vuurwerk. Een magische afsluiter van een onvergetelijke dag winters pretparkplezier!  Van 26 tot en met 30 december en 3 & 4 januari staat het vrolijke duo Samson & Gert opnieuw in het Plopsa Theater met de Samson & Gert Kerstshow. Een toegangskaartje voor de show is inclusief een hele dag pretparkplezier in Plopsaland De Panne.

winter-plopsaland-3

Plopsaqua De Panne

Ook Plopsaqua De Panne is dit jaar de absolute uittip voor de kerstvakantie! Het themapark baadt in een winterse sfeer door z’n unieke decoratie en besneeuwde landschappen. Het contrast met het aangenaam warme water kan niet groter zijn. Waterratjes kunnen zich naar hartenlust uitleven in de populaire Wild River, de Glijdende Banden en het Stormbad. Voor de echte durvers is er natuurlijk de Sky Drop, met z’n 8 meter vrije val en 20 meter hoogte de hoogste en spectaculairste glijbaan van België!

Plopsa Indoor Hasselt

Ook in Plopsa Indoor Hasselt kunnen bezoekers genieten van een sprookjesachtige kerstsfeer. Van 24 december tot en met 8 januari beleeft Kabouter Klus er spannende kerstavonturen tijdens een spetterende liveshow. Daarna neemt hij iedereen mee naar het Dorpsplein om te dansen tussen de dwarrelende sneeuwvlokjes. Van  24 tot en met 31 december kan je ook de Kerstman te bezoeken.
Op 28, 29 & 30 december brengen de populaire Ghost Rockers een bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt. Fans kunnen er tijdens een signeersessie ontmoeten hun idolen in levende lijve ontmoeten.

15392967-1352535671425697-7030302429530525652-o

Info: www.plopsa.be