Studio 100 zet voor de spektakel-musical 40-45 heel wat technische middelen in om de succesmusical 14-18 te overtreffen.  Het publiek krijgt een nog intensere ervaring door o.m. een rijdende tribune en speciale hoofdtelefoons en zijn er ook voorstellingen met audiodescriptie voor slechtzienden.

Voor de technische kant van de musical 14-18 werkte Studio 100 al samen met het bedrijf  WIcreations uit Heist-op-den-Berg en die samenwerking gaat ook verder voor 40-45. Maar omdat stilstaan achteruitgaan is, gaan ze voor 40-45 nog een stapje verder: de rijdende tribunes zullen dit keer in alle richtingen kunnen rijden. Daarenboven krijgt elke bezoeker ook een hoofdtelefoon waardoor het publiek de muziek, de geluidseffecten en de stemmen van de acteurs nog directer en intenser kunnen beleven. Ook blinden en slechtzienden kunnen nu voor de eerst keer in de geschiedenis een musical kunnen volgen dankzij audiodescriptie. Daarenboven kunnen er ook voorstellingen in het Frans plaatsvinden, waarbij de stemmen van de Vlaamse acteurs live worden gedubd..

Al 155.000 tickets!

“Na onze successen met Daens en 14-18 gaan we met 40-45 op alle vlakken méér dan een stapje verder. Ons uniek concept met rijdende tribunes en de hoofdtelefoons die de beleving nog verder zullen maximaliseren, zijn daar maar enkele voorbeelden van. Ik kijk heel erg naar uit naar de wereldpremière op 7 oktober in het Studio 100 Pop-Up Theater dat speciaal voor deze voorstelling werd gebouwd”, zegt Gert Verhulst, bezieler en producent.
De bouw van het Pop-Up Theater in Puurs verloopt voorspoedig. Op dit moment is de ruwbouw klaar en kan er gestart worden met de afwerking.De technische en artistieke voorbereidingen lopen volop en zitten helemaal op schema. Intussen werden al meer dan 155.000 tickets verkocht. De spektakel-musical 40-45 heeft dus op alle vlakken de wind in de zeilen. De voorstellingen zijn momenteel al verlengd tot 2 december.

Info en tickets: www.40-45.live

 

Rijdende tribunes, wereldprimeur voor musical 40-45

Berichtnavigatie


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.