Plopsaland De Panne brengt Halloween Scare Nights

De Belgische Plopsa-parken staan tot en met 4 november weer volledig in het teken van Halloween. Plopsaland De Panne pakt dit jaar uit met een gloednieuwe formule. Niet enkel Nachtwacht maakt voor het eerst hun opwachting met een unieke liveshow, ook zijn er voor het eerst de Halloween Scare Nights met twee angstaanjagende spookhuizen, specifiek gericht op 16-plussers.

 

De Nachtwacht
In Plopsaland De Panne wordt Halloween er in een volledig nieuw jasje gestoken.  Zo is er de eerste liveshow van Nachtwacht ooit Vladimir, Wilko en Keelin van de populaire Studio 100-reeks Nachtwacht geven voor het allereerst een unieke liveshow, die volledig in het teken van Halloween staat. De Nachtwacht Halloween Show is een unicum van formaat en wordt voor de eerste maal ooit live opgevoerd in het Plopsa Theater. Het spannende avontuur van Wilko, Vladimir en Keelin begint op het kerkhof van Schemermeer waar al sinds enkele dagen vreemde geluiden te horen zijn. De geluiden blijken afkomstig te zijn van de geest van Cadaver. Dit monster kan de doden terug tot leven wekken als zombies en zo de wereld overnemen. Zullen Wilko, Vladimir en Keelin er in slagen om dit monster te verslaan? Deze spannende liveshows vinden plaats op 13, 14, 20, 21, 27 & 28 oktober en 3 & 4 november.

Scare nights
Naast de Nachtwacht Halloween Show Weekends introduceert Plopsaland De Panne een volledig nieuw concept, specifiek gericht op tieners.  Het park organiseert tijdens de weekdagen van de herfstvakantie, van 29 november tot en met 2 november, de Halloween Scare Nights, waarbij het park tot 22 uur geopend blijft. Tijdens de Halloween Scare Nights kunnen bezoekers zich een weg banen doorheen twee volledig nieuwe spookhuizen Freak Circus en Camping ’t Zonnetje. Bovendien zit een angstaanjagend bezoek aan een van de spookhuizen volledig begrepen in het toegangsticket.

Ketnet
Uiteraard is er voor de allerkleinsten ook de aanwezigheid van De Pompoenkoning, die samen met zijn vrienden Larz de Vampier, Urzula de Heks en Gummie de Mummie voor een leuke halloweenanimatie zorgen. Naast al deze nieuwigheden, komt Ketnet opnieuw langs met de Ketnet Halloween Nocturnes. Er staan niet alleen unieke Meet & Greets met Nachtwacht en 4eVeR gepland, maar de dag wordt ook telkens afgesloten met een spetterend optreden van De KetnetBand en een magisch vuurwerk.

Griezelen in de andere Plopsa-parken
Uiteraard zijn ook de andere Plopsa-parken van een uitgebreide halloweenprogrammatie voorzien. In Plopsa Indoor Hasselt is er PAW Patrol Halloween waarbij de pups van de populaire Nick Jr.-serie PAW Patrol afzakken naar het park voor griezelige Meet & Greets. Plopsa Coo, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, verwelkomt voor de vierde maal het populaire Dinoween dat vorig jaar nog alle bezoekerrecords brak.
Info: www.plopsa.be