Bellewaerde in de ban van Halloween Fiësta Mortal

Vanaf zaterdag 13 oktober zwaaien ceremoniemeester Don Eduardo de los Muertos en zijn zus Doña Lucia de plak in Bellewaerde tijdens de Fiësta Mortal. Met een mix van gehalloweeniseerde attracties, verbluffende decors, spookhuizen zullen zij bezoekers aan het griezelen brengen.  Nieuw dit jaar zijn een magische bellenblaasshow, de 4D film “Happy Family” en het spookhuis “Voodoo Villains  

Griezelen voor grot en klein
Ook dit jaar staat Bellewaerde in het teken van Fiësta Mortal, gebaseerd op het Mexicaanse feest van de doden.  Het hele park krijgt daarvoor een totale metamorfose met gehaloweeniseerde attrakties, verbluffende decors, ontelbaar veel pompoenen, magische shows en spookhuizen voor jong en oud. Ceremoniemeester van dienst is Don Eduardo de los Muertos die dit jaar het gezelschap krijgt van zijn zus Doña Lucia die zijn feest wil verstoren.
Speciaal voor de allerkleinsten is KidsPark omgetoverd tot TrollPark waar kleurrijke trollen Halloween op hun maat vieren. Maar vooral kijken jong en oud hun ogen uit tijdens de magische bellenblaasshow en gaan kinderen op ontdekking in het Halloween Doolhof. Aan de ingang van het park kunnen de kinderen een stoere tattoo vragen die hen tegen alle griezels beschermt. Bezoekers kunnen ook genieten van de nieuwe 4D film Happy Family, een spookachtig avontuur waarbij een pretparkbezoek helemaal op hol slaat wanneer een familie in monsters verandert. De durvers kunnen terecht in 5 spookhuizen doorheen het park. In het nieuwe spookhuis Voodoo Villains staan ze oog in oog met voodoogeesten en duistere rituelen

Mortal Nocturnes
Op 20, 27 en 31 oktober en op 1, 2 en 3 november wordt het bij het vallen van de avond extra griezelig in Bellewaerde tijdens de Mortal Nocturnes. De verschillende decors, gethematiseerde attracties en spookhuizen krijgen een unieke Halloween sfeer over zich heen met extra belichting, aangepaste muziek en rookeffecten. Bezoekers kunnen tot 21 uur genieten van de attracties in het park en van het afsluitend vuurwerk.

 

Halloween Night KNT
Op vrijdag 26 oktober is er een exclusieve avondopening van 18 tot 23 uur.  Tijdens deze Halloween Night gaat het er angstaanjagend aan toe met meer dan 75 figuranten die bezoekers de stuipen op het lijf jagen. De haunted houses krijgen een extra horrorsausje over zich heen en er worden scare zones toegevoegd in het park. Daarnaast zijn er 3 podia waarop Dj Dimaro en Dj Wout het beste van zichzelf geven.

Praktisch :  Halloween Fiësta Mortal in Bellewaerde gaat door op 13, 14, 20 & 21 oktober en elke dag van 27 oktober tot en met 4 november.  Info en tickets op www.fiestamortal.be.
Bellewaerde KNT – Halloween Night gaat door op vrijdag 26 oktober van 18 uur tot 23 uur. Tickets zijn enkel online te verkrijgen op www.halloweennight.be. Dit evenement is enkel toegankelijk voor jongeren ouder dan 16 jaar.