Bakken is altijd een feest. Is er iets heerlijker dan bakken voor familie en vrienden? Met het nieuwe bakboek van Bake Off Vlaanderen zijn er geen excuses meer om niet aan de slag te slaan…

Het derde seizoen van Bake Off Vlaanderen zit er weer op. Liefhebbers van bakken zagen hoe tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar opnamen in de strijd om de fel begeerde titel van meest getalenteerde thuisbakker van Vlaanderen.  En vermits kijkers wel benieuwd zijn naar de receptuur, verscheen ook deze keer weer het bijhorende boek.

De nieuwste uitgave van Bake off Vlaanderen is niet enkel een bakboek maar ook een heerlijk kijkboek. Na de voorstelling van de tien kandidaten en de juryleden, volgen enkele pagina’s met uitleg over ingrediënten en materiaal om goed voorbereid aan de slag te gaan.

In de vier daaropvolgende hoofdstukken ‘Grootmoeders gebak’, ‘In de koekjestrommel’, ‘Feest in de tuin’ en ‘Zin in hartig’ worden heerlijke recepten aangereikt. De werkwijze wordt in zeer duidelijke taal en in detail weergegeven zodat de amateurbakker niet met onnodige vragen wordt opgezadeld.

Wij waren vooral fan van Jan-in-de-zak, een oud-Hollands broodrecep, de pavlova met lemoncurd en de tarte tatin van rode biet met geitenkaas. Er staan echter nog meer uit te proberen recepten op onze bucketlist, maar we genieten met mate…

Praktisch: Bake off Vlaanderen – Altijd feest! , een uitgave van Angèle, telt 167 pagina’s en kost € 24,99

Bake off Vlaanderen – Altijd feest!

Berichtnavigatie


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.