Bellewaerde opent nieuwe family coaster in 2020

In het voorjaar van 2020 opent Bellewaerde een nieuwe family coaster in de Canada-zone van het park.  Bellewaerde wil hiermee het familiaal doelpubliek samen unieke en onvergetelijke momenten laten beleven. Voor de ontwikkeling en de bouw van deze attractie is een investeringsportefeuille van 7,5 miljoen voorzien.

Dit najaar starten de grond- en funderingswerken voor de bouw van de nieuwe family coaster. Het traject van de nieuwe attractie wordt door de attractiebouwer Gerstlauer op maat gemaakt voor Bellewaerde.  Met de komst van deze nieuwe attractie trekt Bellewaerde resoluut de kaart van de families. De family coaster wordt een nieuwe beleving voor jong en oud, te midden van de Canada-zone en naast de attractie Dawson Duel die in 2017 werd geopend.  De nieuwe attractie wordt de perfecte aanvulling van het bestaande aanbod in het park, namelijk een unieke mix van familiale attracties, exotische dieren en een prachtige groene omgeving.

Voor de ontwikkeling en de bouw van de attractie is een investeringsportefeuille van 7,5 miljoen euro voorzien. Deze investering is de grootste sinds 1999 en overstijgt de investeringen voor de attracties Huracan en Dawson Duel.
www.bellewaerde.be