Gastronomisch trammen door Brussel

Tram Experience, het unieke concept waarbij gastronomisch genieten gecombineerd wordt met een rit door Brussel,  is vanaf 18 september terug. Drie toonaangevende chefs maken dit jaar het menu dat een lofzang is op de authentieke Belgische smaken in een modern jasje. Een absolute aanrader voor iedereen die gastronomie en een gezellige sfeer hoog prijst.

Na een verjongingskuur is Tram Experience weer helemaal terug in de hoofdstad. Een gerenoveerde heringerichte en herwerkte tram laat fijnproevers in een unieke en gezellige sfeer genieten van de Belgische keuken tijdens een ritje door Brussel.

Drie toonaangevende Belgische topchefs Martin Volkaerts, Glen Ramaekers en Dennis Broeckx stelden het menu samen voor deze gastronomische reis langs de drie gewesten van ons land.  Een heuse lofzang op authentieke Belgische smaken in een modern jasje, en dit alles onder het waakzame oog van Lionel Rigolet, de historische peter van de Tram Experience. Om met lokale smaken ut te pakken ging Tram Experience in zee met Martin Volkaerts van L’Amandier, Glen Ramaekers van Humphrey  en Dennis Broeckx van L’épicerie du cirque. Hun instructies worden aan boord van de rijdende tram uitgevoerd door chef-traiteur  Thibault Granville van Taste Great. Hij zal de recepten berieden en zal zorgen voor de final touch om de passagiers in vervoering te brengen.

Dit programma zal regelmatig worden vernieuwd en in de loop van de maanden zullen ook andere Brusselse talenten worden ontdekt. Het menu bestaat uit bekende en herwerkte gerechten met lokale producten en een combinatie van smaken van hier en elders.
Tram Experience laat de reizigers niet alleen kennis maken met iconische locaties in de hoofdstad, maar bezorgt hen ook een uitzonderlijke culinaire ervaring.

Veilig reizen
Tram Experience draagt het Brussels Health Safety Label wat betekent dat aan boord ook de geldende gezondheidsmaatregelen gerespecteerd worden.  Passagiers moeten bij het aanmelden een mondmasker dragen. Zodra ze zitten, mag dat masker af om ten volle van de ervaring te kunnen genieten. Het aantal passagiers is omwille van de social distancing van 1,5 m ook beperkt.

Info: www.tramexperience.brussels