Judas TheaterProducties herneemt ‘Ganesha – Een perfecte god’

Vanaf 15 oktober herneemt Judas TheaterProducties de voorstellingen van ‘Ganesha – Een perfecte god’ in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. De opbrengst van de eerste 200 tickets van de eerste voorstelling gaat integraal naar Think Pink.

Succesproductie
Judas TheaterProductie bracht tien jaar geleden al ‘Ganesha – Een perfecte god’.  De musical kende een overdonderend succes die negen keer genomineerd werd voor een Vlaamse Musicalprijs en vijf awards mocht in ontvangst nemen.  Ganesha blijft echter razend actueel zodat het productiehuis besloot om een nieuwe versie te maken. ‘De versie 2.0 is echter geen gewone herneming. Er zitten zo veel creatieve en inhoudelijke kansen in de voorstelling, zeker met deze bijzondere cast. Er komt ook een nieuwe enscenering, andere kostuums en een herdacht decorontwerp. Daarenboven kunnen we rekenen op schitterende livebegeleiding door ons 3-koppig combo onder leiding van Thoma Vanhauwaert’ verduidelijkt regisseur Martin Michel.  De cast voor ‘Ganesha – Een perfecte god’ bestaat uit Goele De Raedt (Margriet), Kirsten Cools (Karin), Pieter Van Keymeulen (Ganesha) en Wanne Synnave die verschillende rollen op zich neemt. Judas Theater Producties heeft alle troeven in handen om van deze voorstelling een beklijvend pareltje te maken en de bezoeker een onvergetelijke musicalbeleving te bezorgen.

Het verhaal
‘Ganesha – Een perfecte god’ vertelt het verhaal van twee vriendinnen Karin en Margriet. Zij besluiten om dit jaar niet naar Spanje te gaan maar twee weken door India te trekken.  Tijdens deze bizarre reis blijkt dat de cultuur en de religie van dit bijzondere land hun meer raakt, dan ze ooit vermoedden. De dames reizen immers niet alleen maar worden begeleid door niemand minder dan Ganesha, de Indiase god van wijsheid en voorspoed.  Hij kijkt, legt uit, voorziet van commentaar, troost, heeft lief en geeft inzicht. Hierdoor zullen Karin en Margriet na hun reis door India nooit meer dezelfde zijn.

Think Pink
Als producent gaat Judas steeds op zoek naar interessante partners. Deze samenwerkingen zorgen er telkens voor dat de zeer sterke, actuele en relevante thema’s uit de musicals extra geduid kunnen worden en een meerwaarde creëren.  Omdat een van de hoofdpersonages in de voorstelling geconfronteerd wordt met borstkanker, slaat het productiehuis de handen in elkaar met Think Pink, de nationale borstkankerorganisatie die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie.  Judas TheaterProducties besloot om de opbrengst van de eerste 200 tickets die verkocht worden voor de voorstelling van vrijdag 15 oktober integraal te schenken aan Think Pink.

Praktisch:
Voorstellingen van ‘Ganesha – Een perfecte god’ gaan door in de Rode Zaal van het Fakkeltheater, Hoogstraat 12 te Antwerpen op 15, 16, 21, 22,23, 28, 29, 30 oktover en op 5 en 6 november, telkens om 20 uur. Op 17 oktober is er een voorstelling om 19 uur.  Op 24,31 oktober en op 6 en 7 november om 15 uur. Tickets kosten 29 uur.  Voor de voorstelling op 15 oktober zijn er VIP-tickets verkrijgbaar aan 39 euro, een drankje en hapje tijdens de pauze, de beste plaatsen en een programma inbegrepen. Reserveren kan via www.judas.be of via 070/246036.