Music Hall brengt The Bodyguard naar Vlaanderen

Vanaf 29 september is de topmusical ‘The Bodyguard’ live als dinner show te zien in Studio Zuid in Antwerpen. ‘The Bodyguard, the musical dinner show’ wordt een zintuiglijke totaalbeleving waarbij het publiek niet enkel geniet van een top live show met drama, verboden liefde en rauwe emotie, maar ook culinair geniet.

Wie ‘The Bodyguard’ zegt, denkt meteen aan de gelijknamige film uit 1992 waarin popicoon Whitney Houston de rol vertolkte van de gestalkte superster Rachel Marron en Kevin Kostner als haar trouwe lijfwacht Frank Farmer.  Als voormalig geheim agent wordt Farmer ingehuurd als bodyguard om de temperamentvolle superster Rachel Marron te beschermen tegen een dolgedraaide stalker die het op haar en haar familie gemunt heeft. Hoewel de band tussen Rachel en Frank eerst onderkoeld is, warmt die zich gaandeweg op. Frank houdt Rachel echter op afstand om zijn job te kunnen doen. Rachels zus, Nicki is stikjaloers en doet iets waar ze later spijt van zal krijgen….

Wereldhits
Music Hall presenteert in ‘The Bodyguard, the musical dinner show’ alle grote nummers,  kippenvelmomenten inbegrepen. Hoofdpersonage Rachel, vertolkt door de ravissante Nederlands-Amerikaanse April Darby, zal de show en het hart van haar onkreukbare lijfwacht (Erik Goossens) stelen in een toepasselijk moderne update van het bekende verhaal. Haar stem voel je tot in de toppen van je tenen tijdens de meest zangtechnisch uitdagende nummers van Whitney Houston, van de legendarische Dolly Parton cover ‘I Will Always Love You’ tot ‘I Have Nothing’ en ‘Run To You’. De musical bevat ook extra hitmateriaal als ‘So Emotional’, ‘I Wanna Dance With Somebody’ en ‘How Will I Know’.  Daarnaast heeft men ook op alle details gelet, van de indrukwekkende verlichtingstechnieken en videomuren tot de special effects.

Culinair genieten
‘The Bodyguard, the musical dinner show’ wordt ook een zintuiglijke totaalbeleving waarbij het publiek niet enkel kan genieten van een fantastische vertoning maar ook culinair kan genieten. Dominique Persoone stelde een heerlijk menu samen waarbij vier gerechten voor de show en een dessert tijdens de pauze geserveerd wordt. Er is ook een vegetarisch en veganistisch alternatief voorzien. Voorkeuren kunnen aangegeven worden bij het bestellen van de tickets.

Praktisch: ‘The Bodyguard, the musical dinner show’ loopt in Studio Zuid, Vlaamsekaai 81-83 te Antwerpen en dit tot 17 oktober. Tickets en info: musichall.be

foto: Music Hall