Vanaf donderdag 10 maart 2022 gaat in Theater Elckerlyc in Antwerpen ‘Proper Lakens’, de lenteproductie van de Sven De Ridder Company. Scenarioschrijvers Brik Van Dyck en Sven De Ridder zorgden voor een plastische komedie met heel wat komische situaties.

In ‘Proper lakens’ maken we kennis met de wat kalende hypochonder Jo Ceulemans (Sven De Ridder) die zich laat opnemen in een chique privékliniek voor een haartransplantatie. Zijn vrouw Rachel Van Buyten (Kristel Verbeke) wijkt geen centimeter van zijn zijde. Het koppel maakt kennis met twee medepatiënten: Bart Tersago (Brik Van Dyck) die een zoveelste ingreep ondergaat om nog meer op zijn idool te lijken, en Mario Van Dessel (Luc Verhoeven), een rondborstige gepensioneerde die graag een wat strakkere buik wil om te kunnen paraderen op Ibiza. Tijdens hun verblijf in het ziekenhuis zijn de drie kamergenoten overgeleverd aan de dolle fratsen van de sexy, maar niet al te snuggere verpleegster Suzy (Jasmine Jaspers) en de toch wel wat zonderlinge dokter Dag (Patrick Onzia).

Praktisch: ‘Proper Lakens’ gaat in première op donderdag 10 maart 2022 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Er zijn verder nog voorstellingen op 11, 12, 13, 18, 19, 20, 25, 26 en 27 maart en op 1, 2 en 3 april.
Tickets via www.elckerlyc.be en telefonisch op 070/ 691 002.

‘Proper Lakens’, de lenteproductie van de Sven De Ridder Company

Berichtnavigatie


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.