Winterrevue ‘Made in Belgium’ start repetities

Het is nog een maand wachten vooraleer het publiek kan genieten van de zesde editie van de Winterrevue. De cast met special guest Ingeborg namen deze week al hun intrek in Theater Elckerlyc voor de repetities.

Op 1 november begonnen de repetities voor de nieuwe Winterrevue. ‘Ik kan niet wachten om te lezen wat Stany allemaal bedacht heeft voor mij en de collega’s… Zo spannend!’ zei een enthousiaste Ingeborg toen regisseur Stany Crets haar het allereerste exemplaar van het script overhandigde.  Ook de andere leden van de cast zijn enthousiast en kijken er naar uit om het publiek weer te verrassen met hilarische scetches, prachtige outfits en schitterende muziek van de live band. Het is alvast uitkijken welke verrassingen Stany Crets deze keer uit zijn pen haalde om zijn team uit hun comfortzone te halen. Namen als Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke staan opnieuw garant voor een indrukwekkende show. Het wordt beslist een feest voor jong en oud met een ijzersterke cast, hilarische sketches en een schitterende live band o.l.v. de onnavolgbare Eric Melaerts.

de cast van ‘Winterrevue – Made in Belgium’ is er klaar voor

‘Dat het publiek alvast uitkijkt naar de Winterrevue, is duidelijk. De Winterrevue is met zijn zesde editie ondertussen een traditie geworden in Antwerpen. De ruim 5000 tickets die ondertussen al over de toonbank gingen, bewijzen dat het publiek écht behoefte heeft aan een zorgeloze, verrassende, entertainende voorstelling van de bovenste plan. En dat gaan we ze ook schenken’ zegt Dirk Van Vooren. 

Praktisch: Voorstellingen van Winterrevue – Made in Belgium vanaf 3 december in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 te Antwerpen. Tickets: www.elckerlyc.be.  Er kan ook gereserveerd worden op oudjaar. Voor de voorstelling kan men genieten van een feestelijk menu in het Winterrevue pop-up restaurant.
De voorstellingen van Winterrevue verlopen coronaproof