Een van de leukste dingen aan Kerstmis is ongetwijfeld de aanloop ernaartoe. Met een adventskalender van Neuhaus wordt aftellen naar 25 december nog magischer. Zeker met de luxueuze rode pop-upkalender die 25 lekkere pralines bevat. En om het nog mooier te maken, stort Neuhaus per verkochte kalender een bijdrage aan Make-A-Wish, een organisatie die de hartenwens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Vorig jaar zamelde Neuhaus op die manier maar liefst 10.000 euro in en dit jaar willen ze nog beter doen. Want er is geen betere periode in het jaar om dromen in vervulling te brengen, toch?

Neuhaus brengt dit jaar ook een adventskalender op maat van kinderen uit, voorzien van een kleurrijke tekening en overheerlijke pralines om die schattige vingers bij af te likken. Ook voor mama en papa wordt het een dagelijks gezinsmoment om naar uit te kijken!

Info: neuhauschocolates.be

Met Neuhaus aftellen naar Kerstmis

Berichtnavigatie


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.