Autoreizen met jonge kinderen worden voortaan een stuk veiliger dankzij de CYBEX Anoris T i-size, de autokinderstoel met ingebouwde airbag. Daardoor kunnen ouders met een gerust hart hun kindje tussen 15 maanden en 6 jaar voorwaarts gericht meenemen in de wagen.

Jarenlang werden alleen maar achterwaarts gerichte autostoelen zoals de Sirona als de veiligste bestempeld. Met de nieuwste Anoris T i-Size creëerde CYBEX de eerste kinderautostoel met ingebouwde airbag die ook voldoet aan de strengste i-Size norm. Deze innovatieve kinderautostoel is een enorme verbetering om kindjes tussen 15 maanden en 6 jaar (max. 21 kg) veilig te vervoeren. De Anoris T i-size is uitgerust met een compact veiligheidskussen in plaats van een veiligheidsharnas. De beugel is voorzien van een revolutionaire airbagtechnologie die bij een frontale botsing binnen enkele milliseconden wordt opgeblazen om het hoofdje, de nek en het lichaam te beschermen nog voor de krachten van de botsing de kleine passagier kunnen bereiken. De airbag ontplooit zich in C-vorm rond de beugel en stopt zo de voorwaartse beweging en de krachten op het lichaam van je kindje. Je kindje blijft binnen de veilige zone van de autostoel zodat letsels tot een minimum beperkt worden. Deze technologie zorgt voor 50% meer veiligheid vergeleken met voorwaarts gerichte autostoelen die gebruik maken van een traditioneel veiligheidsharnas.

De airbag ontplooit zich in C-vorm voor maximale bescherming (foto ©CYBEX)

Reiscomfort
De Cybex Anoris T i-Size is een pionier in voorwaarts gerichte autostoelen die meteen ook heel wat voordelen biedt. Ouders kunnen hun kindje gemakkelijker in de autostoel plaatsen. Tijdens de autorit bewaren ouders via hun achteruitkijkspiegel een beter contact met hun kindje op de achterbank. Het kindje zelf heeft meer bewegingsvrijheid en beenruimte. Het veiligheidskussen klikt eenvoudig langs één zijde open en dicht waardoor de kans op een verkeerde bevestiging onbestaande is en het groter wordende kind zelfstandig plaats kan nemen. De rugleuning van de autostoel kan in 3 posities versteld worden, wat gemakkelijk is als het kindje tijdens lange autoritten een dutje wil doen. De bekleding van de autostoel is gemaakt van hoogwaardige comfortstof die zacht is voor de huid en zelfs op 30° in de wasmachine kan. 

Praktisch: de CYBEX Anoris T i-size is verkrijgbaar in 7 kleuren en kan vanaf het voorjaar 2022 zowel in de gespecialiseerde kinderzaken als online besteld worden. AP: 699,95 euro.
Info:  https://cybex-online.com/nl-be/autostoelen/anoris-t-isize

Kindjes reizen veilig mee met de CYBEX Anoris T i-size

Berichtnavigatie


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.