Franklin verwent met heerlijk feestijs

Franklin, het Belgische merk van ambachtelijke ijsjes, heeft voor de feestdagen enkele nieuwe limited edition ijslekkernijen zoals The Majestic en The Irresistible.  En liefhebbers kunnen ook weer genieten van het overheerlijke Ruffus sorbet.

Wie nog op zoek is naar een passend dessert voor de feestdagen, kan het laten want Franklin biedt voor de komende feestperiode enkele ambachtelijke ijsjes die iedereen culinair zullen doen smelten.  Een ijsbuche vervolledigt nu eenmaal een feestelijk eindejaarsmenu. Met The Majestic en The Irresistable brengt Franklin een explosie van authentieke smaken op tafel. Deze twee lichte, ultra-verwennende ijsbuches zijn echte smaakbommen, heerlijk zacht en smakelijk. Zonder toegevoegde suiker en uitsluitend gemaakt van lokale ingrediënten van topkwaliteit, wedijveren ze in creativiteit en verfijning.

Voor The Majestic ontwikkelde Franklin een heerlijke frambozensorbet bomvol rood fruit en een romig Bourbon vanille-ijs uit Madagaskar, overgoten met een fruitig en heerlijk glazuur.  Voor een persoonlijke touch kan je elke portie severen met frambozencoulis, een crumble van zandkoekjes en een toefje zelfgeklopte slagroom. Onweerstaanbaar!

Ook The Irresistable is een absolute smaakbom door de romigheid van het Madagaskar Bourbon vanilleijs, de knapperigheid van de geroosterde pecannoten en het zalige Babelutte-ijs.  Serveer het met wat gekarameliseerde noten, slagroom en een robijnkleurige chocoladecoulis en de gasten zullen versteld staan.

Vorig jaar veroverde de sorbet Franklin Ruffus de harten van culinaire genieters door zijn intense smaken en frisse citroentoetsen. Franklin herintroduceert dan ook met heel veel plezier deze exclusieve, gastronomische en 100% lokale creatie. Deze sorbet biedt een echte culinaire ervaring met een sprankelend en krachtig kantje.  In combinatie met een glaasje Belgische Ruffus bubbels is deze sorbet ideaal als tussendoortje voor het hoofdgerecht of als opwarmertje voor het dessert.

Praktisch:  De Irresistible en/of The Majestic limited edition ijsbuches voor de feestdagen zijn vanaf december te verkrijgen bij Delhaize (AD & Proxy), Spar, Okay, Match, Cora, Délitraiteur, Louis Delhaize, Rob en Intermarché.
Adviesverkoopprijs The Majestic (6 porties): € 13,90 Adviesverkoopprijs De Irrésistible (6 porties): € 13,90 De Ruffus sorbet zal verkrijgbaar zijn bij Okay, en in alle deelnemende verkooppunten van Delhaize (AD & Proxy), Spar, Match, Cora, Délitraiteur, Louis Delhaize, Rob en Intermarché. Adviesverkoopprijs Ruffus sorbet: € 6,90 www.glacesfranklin.com