De cast van #Like Me en de nieuwe Ketnet-wrappers openden vandaag in Plopsaland De Panne de gloednieuwe Ketnet-zone. Bezoekers kunnen vanaf nu een ritje maken op de #LikeMe Coaster en een Tik Tak-bootje.  Tijdens het Ketnet Feestweekend zijn er dagelijks optredens van #LikeMe.

 

De nieuwe Ketnet-zone is volledig gethematiseerd naar de leefwereld van het iconische Ketnet Junior programma Tik Tak en naar de populaire, muzikale Ketnet-serie #LikeMe. In deze gloednieuwe zone bevinden zich twee attracties. Voor de allerkleinsten is er Tik Tak, een waterattractie waarbij bezoekers met een bootje doorheen de wereld van Tik Tak varen.  In de #LikeMike Coaster kunnen fans van Caro, Camille, Vince en Yemi een spannende achtbaanrit maken.  Het waren de cast van #LikeMe en de nieuwe Ketnet-wrappers die de zone officieel openden en daarmee ook het startsein gaven van het Ketnet Feestweekend dat nog doorgaat tot en met zondag 29 mei.  Daarna volgde nog een spetterend optreden van de cast. Klap op de vuurpijl was dat de cast ook een derde gouden plaat mocht in ontvangst nemen.  Voor de #LikeMe fans kon de dag niet meer stuk!

Populaire tv-reeks

‘Het idee om #LikeMe te vereeuwigen met een eigen attractie in het park is een logisch gevolg van de enorme populariteit van de serie binnen onze doelgroep. Met #LikeMe mikken we op een iets ouder publiek, terwijl Tik Tak vooral de allerkleinsten aanspreekt.  Op die manier is er in de nieuwe Ketnet-zone voor elk wat wils’ verduidelijkt CEO van de Plopsa Group Steve Van den Kerkhof.
Annemie Gulinckx, netmanager Ketnet is zeer blij met de nieuwe Ketnet-zone: ‘Op die manier kunnen de Juniors en de Ketnetters hun favoriete programma’s beleven tijdens een spannende rit in de #LikeMe Coaster of tijdens een tochtje in de Tik Tak-bootjes.
Ook Thomas Van Goethem, CEO van Fabric Magic, het productiehuis achter #LikeMe is laaiend enthousiast: ‘Met het grote succes van ons derde seizoen blijkt dat #LikeMe na al die jaren nog steeds een speciaal plekje heeft in de harten van ons publiek. We zijn dan ook verheugd om onze fans te verwelkomen op onze eigen #LikeMe Coaster!’

Praktisch: Het Ketnet Feestweekend vindt nog plaats tot en met zondag 29 mei met een dagelijks optreden van #LikeMe, ontmoetingen met Samson & Marie, de cast van Hoodie en de gloednieuwe Ketnet-wrappers. Het Ketnet Feestweekend is bovendien inbegrepen in je toegangsticket.

Info: www.plopsalanddepanne.be

coverfoto: ©Plopsalanddepanne

Plopsaland De Panne opent nieuwe Ketnet-zone

Berichtnavigatie


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.