Kris De Roy en Gina Miurin, zaakvoerders van het sterrenrestaurant Hofke van Bazel openden het hospitality center ‘Le Relais de Bazel’.  Naast een kantoor, vergaderruimte en een polyvalente ruimte biedt Le Relais de Bazel ook een luxueus gastenverblijf met twee suites en een loft.

‘Le Relais de Bazel’ is twee huizen verwijderd van het sterrenrestaurant Hofke van Bazel.  De zaakvoerders kochten de voormalige notariswoning in 2019 en begonnen meteen aan de verbouwing om in mei 2020 de nieuwe zaak te kunnen openen. Corona strooide echter roet in het eten.  In het restaurant werd overgeschakeld op take away zodat het personeel aan de slag bleef en de nieuwe zaak tot in de puntjes kon afgewerkt worden. Tijdens de tweede lockdown bood de nieuwe locatie zelfs de mogelijkheid om daar te dineren.

Exclusive private venue
Bij de renovatie van het herenhuis dat dateert uit 1840 bleef de voorgevel zijn statige herenstijl behouden. Het interieur werd door gastrouw Gina Miurin op een stijlvolle eigentijdse stijl ingericht. Le Relais de Bazel heeft op het gelijkvloers een bibliotheek ‘with a view’, een kantoor en een vergaderruimte.  De grote polyvalente ruimte biedt plaats aan 50 zitplaatsen.  Op het terras is er plaats voor 60 personen. De open keuken geeft de mogelijkheid voor show cooking om te genieten van wat sterrenchef Kris De Roy aan tafel serveert. Aansluitend is er een grote tuin die verbonden is met de tuin van het Hofke van Bazel.  Op de eerste verdieping zijn twee prachtige suites: Suite Manon en Suite La Cinq.  Beiden hebben een  terras dat uitzicht geeft op de tuin en het dorpsplein.   Het paradepaardje van de zaak is de Loft au 5ième Ciel, een zeer luxueus ingerichte loft met grote terrassen en een 360° zicht op de tuin en het dorp.

Luxueus genieten
Bij Le Relais de Bazel draait alles rond hoogwaardige persoonlijke service.  De polyvalente ruime locatie met mooie tuin leent zich perfect tot de organisatie van tal van events,  van bedrijfsbijeenkomsten tot huwelijksfeesten en intieme feesten.  Met als uitgangspunt om een gepersonaliseerde homefeeling te creëren wordt elk event absoluut privé en op maat van de klant gemaakt.  Ook een verblijf draait rond gepersonaliseerde service.  Gasten kunnen er volledig ongestoord verblijven en zelfs beroep doen op een privébutler.  De foodbeleving wordt exclusief verzorgd door sterrenchef Kris De Roy van Hofke van Bazel.

Toeristische troeven
Onthaasten kan niet enkel in Le Relais de Bazel, ook de omgeving straalt rust uit. Bazel is één van de mooiste dorpen van Vlaanderen.  Tijdens een verblijf in Le Relais de Bazel loont het dan ook de moeite om even de streek te verkennen.  Een bezoek aan de Moestuin van Hofke van Bazel toont dat het sterrenrestaurant de groene gastronomie hoog in het vaandel draagt. 
De Polders van Kruibeke zijn een ideale plek om volledig te onthaasten.  Van Bazel kan je met de waterbus of met een privé jacht by Waterlimo via de Schelde naar Antwerpen.  En ook op het water is het onthaasten…

Praktisch: Le Relais de Bazel – Private venue ligt aan het Koningin Astridplein 5 te 9150 Bazel. www.lerelaisdebazel.be ;  welcome@lerelaisdebazel.be

Hofke van Bazel – Fine dining restaurant bevindt zich aan het Koningin Astridplein 11-13 te 9150 Bazel; www.hofkevanbazel.be; info@hofkevanbazel.be; 03/7441140

foto’s: Gina Miurin -Le Relais de Bazel

Hofke van Bazel opent Le Relais de Bazel

Berichtnavigatie


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.