Plopsa Village breidt uit met thema chalets

Vanaf 1 juli opent Plopsa in De Panne gethematiseerde Plop-chalets, bovenop de 117 kamers in het Plopsa Hotel.  Daarnaast zijn er ook plannen voor een volledig vakantiepark.

Plopsa investeerde de voorbije jaren al aardig in ‘Plopsa Village’, het campingresort op een steenworp van Plopsaland en Plopsaqua De Panne.  Zo werden er nieuwe nutsvoorzieningen geplaatst en werd werk gemaakt van mooie, comfortabele plaatsen voor tenten en mobilhomes, nieuwe recreatiemogelijkheden, een nieuwe parking en een centraal gebouw met receptie. In een volgende fase voorziet Plopsa de opening van chalets gethematiseerd rond de verschillende Studio 100-figuren. De eeste acht chalets, in thema van Kabouter Plop, zijn nu boekbaar voor aankomsten vanaf 1 juli. Later zullen er ook nog chalets van o.a.  K3 en Bumba geplaatst worden.

‘We hebben de voorbije jaren sterk geïnvesteerd in de site rond Plopsaland De Panne’ legt Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof uit. ‘Het is een all-weather meerdagenbestemming met méér dan 55 attracties, een indoorzone, een waterpark en theater geworden. Gezien het succes van het Plopsa Hotel is het dus een logische keuze dat we verder investeren in logeermogelijkheden voor onze gasten. We hopen zo een belangrijke bestemming te worden voor korte vakanties in eigen land’.  Naast de komst van de chalets plant Plopsa ook nog een volledig vakantiepark met 75 gethematiseerde vakantiehuisjes waarvan de opening voorzien is in 2024.
Info: www.plopsa.be

foto’s ©plopsa