MSC Cruises zal voor haar Winter 2022/2023 de MSC Virtuosa in Noord-Europa inzetten.  Uniek in dit programma is dat Zeebrugge de cruise-vertrekplaats is voor de ‘Parels van het Noorden’ en de lange-afstandscruise naar Tenerife.   Eén van de hoogtepunten van de MSC Virtuosa is de gloednieuwe MSC Starship Club met de eerste humanoïde robotische barman Rob.

Overtreffend
De MSC Virtuosa die de MSC Preziosa zal vervangen voor een nieuwe winterroute, is het vierde schip van de Meraviglia-klasse en het tweede Meraviglia-plus schip.   Dit schip biedt nog meer openbare ruimte en kajuiten dan de vorige generaties en beschikt over enkele van de meest geavanceerde milieutechnologieën die vandaag beschikbaar zijn.  Het schip heeft ook 11 Golden Pearls van Bureau Veritas gekregen voor zijn reeks innovatieve aspecten, waaronder milieubescherming en gezondheid en veiligheid.  Met 10 restaurants, 21 bars en lounges en 5 zwembaden, is dit innovatieve 19-deks schip klaar om gasten te verwelkomen met het beste in de internationale keuken, entertainment van wereldklasse, ontspannende bars en lounges, een van de grootste winkelgebieden op zee, een spa en fitnesscentrum, een aquapark en Kids Clubs voor peuters en tieners.  Het paradepaardje van het schip is de iconische promenade van 112 meter lang met een prachtige verlichte koepel die het sociale hart van het schip vormt.  Exclusief voor de MSC Virtuosa is de gloednieuwe MSC Starship Club waar je ’s werelds eerste humanoïde robotische barman, Rob genaamd, aantreft.

Rob, de eerste humanoïde robotische barman

Zeebrugge
MSC Cruises is één van de weinige cruise rederijen die routes aanbiedt met vertrek vanuit de haven van Zeebrugge. Gasten uit België en Luxemburg zullen van dit uitzonderlijke schip en route kunnen genieten door dicht bij huis in te schepen. De haven van Zeebrugge is daarenboven gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de wagen waarvoor gratis parkeergelegenheid voorzien is.
Frank Van Den Steen, Country Manager Benelux is zeer verheugd met Zeebrugge als nieuwe cruise-vertrekplaats: ‘Een cruise-vertrek uit Zeebrugge is echt uniek en met de MSC Virtuosa brengen we bovendien een van de meest indrukwekkend MSC paradepaardjes naar België. Een weekje per cruise op city trip, varen op zee en terwijl genieten van een maximum aanbod aan faciliteiten, entertainment en culinaire ontdekkingen: ideaal voor een weekje ertussen uit deze winter en dit zowel met z’n tweetjes als met de hele familie.’  

Nieuwe routes
De MSC Virtuosa wordt ingezet voor de ‘Parels van het Noorden’, een nieuwe winterroute die in 2021 geïntroduceerd werd.  Deze zeven nachten durende cruise doet Hamburg aan in Duitsland, Rotterdam in Nederland, Le Havre voor Parijs in Frankrijk en Southampton voor Londen in het Verenigd Koninkrijk.
In januari biedt het schip een nieuwe epische reis van 19 nachten vanuit Zeebrugge met aanloop naar Casablanca/Marrakesh in Marokko en drie van de populaire Canarische Eilanden: Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote. Het schip vertrekt vanuit Zeebrugge op 10 januari en komt aan in Hamburg op 29 januari, waar gasten kunnen ontschepen.

Meer info: https://www.msccruises.be/cruise-aanbiedingen/wintervakanties

foto’s: ©MSC Cruises

MSC Cruises brengt de SMSC Virtuosa naar Zeebrugge

Berichtnavigatie


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.