Deep Bridge brengt spetterend theater- en musicalnajaar

Deep Bridge heeft voor het najaar van 2022 tal van schitterende theater- en musicalvoorstellingen in petto. 

Vanaf 22 september gaat in Blikfabriek in Hoboken de rockmusical ‘RENT’.  Na een ongekend succes van 12 jaar in New-York, is deze aangrijpende voorstelling over vriendschap en liefde eindelijk ook te zien in Vlaanderen.  Daarenboven gaat RENT over kracht putten uit onszelf in bizarre tijden.  En wie heeft daar nu geen behoefte aan?
https://deepbridge.be/shows/rent/#tickets

Ook de leukste sprookjesmusicals staan weer op de affiche. Na het succes in Antwerpen, Gent en Hasselt  gaat vanaf oktober Sneeuwwitje op tour door Vlaanderen.  Naast nieuwe muziek, nieuwe decors en kostuums is er ook een nieuw script dat door zijn gelaagdheid zowel door jonge kinderen als door volwassenen kan gesmaakt worden.
Info en tickets:  https://deepbridge.be/shows/sneeuwwitje/#tickets

Wie van actie houdt, moet absoluut naar Robin Hood & ik.  Na het succes in 2021 gaat deze familiemusical vanaf november op tour door Vlaanderen.  Net als voor Doornroosje, Assepoester en Sneeuwwitje gaf  Stany Crets en zijn creatieve team een eigen twist aan dit verhaal. De ik-persoon uit de titel is Jessie, de andere heldin die per ongeluk via het boek in Robins avonturen belandt en een zeer grote rol speelt in de afloop van het verhaal.

https://deepbridge.be/shows/robinhood/#tickets

Hét hoogtepunt van het musicalseizoen wordt wellicht Charlie and the Chocolate Factory.  Vanaf 10 december wordt Vlaanderen omgetoverd tot Willy Wonka’s chocoladefabriek waarin o.a. Nordin De Moor,  Astrid Stockman, Sali Haidarat en Yemi Oduwale te zien zijn.

https://deepbridge.be/shows/charlie/#tickets