MSC World Europa biedt nieuw innovatief entertainment aan boord

MSC World Europa, het meest innovatieve en milieuvriendelijke vlaggenschip van MSC Cruises,  zal naast het innovatieve design en de toptechnologie van het schip, ook een overvloed aan spannende entertainmentopties van hoger niveau bieden.

Gasten van alle leeftijden zullen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kunnen genieten van adembenemend entertainment, waaronder drie nieuwe shows in concertstijl in de veelzijdige Luna Park Arena.  In het World Theatre zijn er vijf nieuwe grootschalige theaterproducties en in de Panorama Lounge zijn er vier thema-ervaringen. Kers op de taart zijn de live pop-uptentoonstellingen op het hele schip.
Volgens Steve Leatham, Global Head of Entertainment van MSC Cruises is het gloednieuwe interactieve entertainment aan boord van de MSC World Europa anders dan de gasten ooit ervaren hebben. De gasten zullen verrast worden door de overvloed aan fantastische entertainmentopties aan boord door de spectaculaire optredens en shows en de ultramoderne locaties.

Luna Park Arena ©MSC Cruises

Luna Park Arena
De nieuwe Luna Park Arena is een multifunctionele entertainmentlocatie met 300 zitplaatsen waar films, spelshows, kinderactiviteiten en verschillende themafeesten worden georganiseerd.  Overdag worden er verschillende activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd.  Tijdens dagevenementen krijgen de gasten ook de gelegenheid om Guinness World Records te verbreken.
’s Nachts komt de ruimte weer tot leven met drie interactieve concerten waar gasten een unieke ervaring beleven dankzij een samenspel van technologie en adembenemende visuele effecten.

World Theatre
Het hoofdpodium aan boord, het World Theatre, biedt vijf nieuwe originele grootschalige theatershows die gericht zijn op ontdekking, reizen, de zee, theater en duurzaamheid.  De shows hebben spannende nieuwe kenmerken en zullen het publiek verbijsteren met geweldig talent, visuele effecten met ledlicht, fantastische decors en rekwisieten en 350 spectaculaire speciaal gemaakte kostuums.

Panorama Lounge ©MSC Cruises

Panorama Lounge
De schitterende Panorama Lounge is gelegen aan de achterzijde van het schip en biedt muziek-themed ervaringen om van te genieten tijdens een drankje voor de show, een interactieve vloer met unieke designs die de ruimte omvormen en veranderende schermen die het thema van de avond weerspiegelen.
Overdag kunnen gasten in de lounge hun creativiteit aanboren met behulp van interactieve schermen. ’s Nachts kunnen de gasten genieten van 90 minuten durende meeslepende muziekervaringen waarin dansstijlen van de laatste decennia uit de hele wereld aan bod komen zoals samba, tango, wals,… met livebands, dansers, zangers en (lucht)acrobaten biedt elke ervaring een ander thema.  Wie nog wat langer blijft, ziet hoe de ruimte transformeert tot een afterparty in nachtclubstijl.

Street Theatre
Er kan niet alleen genoten worden van shows en interactieve activiteiten in de speciale ruimten op de MSC World Europa zullen ook verschillende pop-upverrassingsmomenten doorgaan.  De twee verschillende levende tentoonstellingen leggen de nadruk op Instagramwaardige content over thema’s als de Aarde en de Oceaan. Artiesten, acteurs, muzikanten en opblaasmateriaal zullen bijdragen aan deze verrassingservaringen op het schip zodat gasten even halt houden wanneer ze door de MSC World Europa wandelen.

Onovertroffen attracties voor iedereen
Het schip wordt ook uitgerust met unieke attracties en activiteiten met nóg meer entertainmentopties.   Als eerste in zijn soort is de Venom Drop@ The Spiral de langste droge glijbaan op zee en maar liefst 11 dekken hoog met strakke bochten die als indrukwekkend architectonisch middelpunt zullen fungeren.  Verder beschikt het schip ook over het grootste waterpark van de vloot, met VR-technologie.  Als afsluiter van het hoogtechnologische entertainmentaanbod op de MSC World Europa wordt er elke avond een Sundowner DJ-feest gehouden met een holografische dj-ervaring.

Info: www.msccruises.be

foto’s ©MSC Cruises