Ianthe Tavernier vervangt Ann Van den Broeck in Winterrevue

Vanaf 16 december gaat in Theater Elckerlyc de 7e Winterrevue met als thema ‘An evening with the Six Pack’.  Terwijl de repetities vorige week van start gingen, kondigde producent Backstage Producties het onverwachts nieuws aan dat actrice Ann Van den Broeck om gezondheidsredenen uit de show stapt en zal vervangen worden door Ianthe Tavernier.

De repetities  voor de zevende Winterrevue zijn goed gestart. Special guest Margriet Hermans wordt er omringd door de bekende cast met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke.  Actrice Ann Van den Broeck die ook deel uitmaakt van de vaste cast,  is sinds enkele maanden geconfronteerd met borstkanker. Zij besliste om uit de show te stappen en zich 100% te focussen op haar genezing.  Dit is een hartverscheurende maar vooral een moedige beslissing van de actrice die ondervindt dat de voorbereidingen voor de Winterrevue momenteel té  vermoeiend zijn om verder te doen. 

Creatief directeur Dirk Van Vooren ging meteen in overleg met regisseur Stany Crets om te kijken hoe het plotse vertrek van Ann kon opgevangen worden en het publiek toch zeker is van een prachtige zevende winterrevue . 

Ianthe Tavernier vervangt Ann Van den Broeck

Ianthe Tavernier die momenteel te zien is in ‘Moord op de Oriënt Express’ zegde toe om Ann te vervangen.  Stany Crets mag met Ianthe Tavernier rekenen op een waardige vervanger voor Ann Van den Broeck.  Ianthe kan alvast rekenen op de steun om deze repetitieperiode tot een goed einde te brengen.  De cast heeft ook alle begrip voor de beslissing van Ann en wenst haar spoedig herstel.

De cast
Winterrevue – An evening with the Six Pack is een  productie van Backstage Producties met Stany Crets als regisseur. Laurent Flament zorgt voor de choreografie en het live orkest staat o.l.v. Thomas Vanhauwaert.  Griet Van Landeghem staat in voor de styling. De cast bestaat uit Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ianthe Tavernier, Laurenz Hoorelbeke, Helle Vanderheyden en special guest Margriet Hermans.

Praktisch:  Voorstellingen van Winterrevue gaan door in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 te Antwerpen vanaf vrijdag 16 december tot en met zondag 15 januari.  Info en tickets via backstage-producties.be

foto’s Bakstage Producties