Moët & Chandon ‘Specially Yours’, hét ultieme feestcadeau

Ook nog op zoek naar een topcadeau om je geliefde, vrienden of familie met de komende feestdagen te verrassen?  Dan biedt Moët & Chandon de oplossing. 

Al meer dan 275  jaar is Moët & Chandon dé champagne bij uitstek om te serveren en te schenken.  Bij de komende feestdagen kunnen champagneliefhebbers bovendien met de Moët & Chandon limited edition ‘Specially Yours’ hun eigen persoonlijke touch geven aan een champagnecadeau.  Dit kan door op de kartonnen geschenkverpakking of op de metalen herinneringsdoos van de Moët & Chandon Specially Yours een boodschap van liefde, een privé mantra of persoonlijke welgekozen woorden aan te brengen.  Daardoor wordt het schenken van het persoonlijk cadeau niet enkel intenser en onvergetelijk, maar ook een dierbaar en feestelijk moment.  Dat juist Moët & Chandon dit idee lanceert komt doordat het champagnehuis al meer dan 275 jaar bijdraagt aan de kunst van het vieren, het gekende Franse savoir-fête.  Voor iedere gelegenheid, van grootse successen tot persoonlijke mijlpalen,  is er een champagne om mee te proosten.  De gepersonaliseerde “Specially Yours” geschenkdozen zetten die lange traditie van vrijgevigheid en feestelijkheid voort, door het geschenk van een fles Moët & Chandon champagne meer betekenis door de speciaal gekozen woorden die het hart raken.

Om de emotionele reis van geschenken op maat te voltooien, heeft het Huis een digitale ervaring gecreëerd die elke “Specially Yours” versterkt. Een augmented reality filter, toegankelijk dankzij een QR-code op elke geschenkdoos, stelt de geschenkgever of zijn ontvanger in staat om hun champagnefles en de hartelijke boodschap op de geschenkdoos te bekijken, door een unieke, aangepaste animatie te genereren die gedeeld kan worden op sociale media als een video of een stilstaand beeld met de hashtag #SpeciallyYours.  

“Onze champagnes zijn ontworpen om te delen, vooral als geschenk om vreugdevolle momenten met geliefden te markeren. Daarom zijn we bij Moët & Chandon, als universeel huis, verheugd om onze ‘Specially Yours’ geschenkdozen over de hele wereld beschikbaar te stellen,” zegt Benoît Gouez, keldermeester bij Moët & Chandon.

Praktisch: De gepersonaliseerde geschenkdozen “Specially Yours” zijn exclusief verkrijgbaar in 75cl-formaat voor Moët Impérial, de signature champagne van het Huis sinds 1869, gekenmerkt door een heldere fruitigheid, een verleidelijke smaak en een elegante rijpheid, en voor Rosé Impérial, bekend om zijn stralende kleur en intense fruitigheid, als de meest extraverte en glamoureuze uitdrukking van de stijl van het Huis