In Team brengt cultmusical ‘Priscilla, Queen of the Desert’

Vanaf 27 januari 2023 gaat in de Arenbergschouwburg de legendarische musical ‘Priscilla, Queen of the Desert’.  De hits uit de 80’ies en 90’ies die de musical zo populair maken, worden in het oorspronkelijk Engels gebracht.  Bij de eerste repetitie bleek al meteen dat de cast er zin in heeft.

In ‘Priscilla, Queen of the Dessert’ maken we kennis met drie vrienden die een avontuurlijke bustocht ondernemen doorheen de Australische woestijn om op hun eindbestemming een uitzinnige drag act op te voeren.  Tijdens hun tocht wordt hun vriendschap herhaaldelijke keren op de proef gesteld.  Zo worden ze  door de rauwe out-back ook met vooroordelen en homofobie geconfronteerd.

De musical ‘Priscilla, Queen of the Dessert’ is een bewerking van de gelijknamige cultfilm uit 1994, boordevol hits uit de jaren ’80 en ’90 zoals I will Survive, I Love The Nightlife en Go West.  InTeam brengt ‘Priscilla, Queen of the Dessert’ voor het eerst naar België met een cast van jonge, talentvolle musicalartiesten, begeleid door een 9-koppige live band.

De volledige cast bestaat uitJeroen Logghe, Brecht Callewaert, Baptiste Vuylsteke, Jens Broes, Saïn Vantomme, Joke Van Robbroeck, Inge Teeuwen en het tienkoppig ensemble. De voorstelling wordt begeleid door een live band onder leiding van Charles Vanden Broucke. Regisseur van dienst is Niels de Valk en Matthew Michel zorgt voor de choreografie.

Praktisch:  voorstellingen van Priscilla, Queen of the Desert zijn te zien in de Arenberg, Arenbergstraat 28 te 2000 Antwerpen van 27 januari tot en met 5 februari.

Tickets en info: www.arenberg.be en https://inteam-producties.be/priscilla-queen-of-the-desert