Vriendinnenclubje The Flying Vapeurs gaan op safari

Vanaf 26 januari loopt in Theater Elckerlyc de vriendinnenkomedie ‘Vaperus 4 – Op Safari’ waarin Caroline Maes, Lulu Aertgeerts, Karin Jacobs en Anne Mie Gils weer de gekste avonturen beleven.

Vapeurs is aan zijn vierde editie toe en voortgaande op de drie vorige edities belooft ‘Vapeurs 4 -Op Safari’ ook weer een schot in de roos te worden.  Nadat het vriendinnenclubje ‘The Flying Vapeurs’ eerder Bali verkenden, op de skilatten stonden in Oostenrijk en dolle nachten beleefden op een cruise, trekken ze deze keer naar Zuid-Afrika.  Een avontuur over zichzelf verliezen in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent.

Lulu Aertgeerts, Anne Mie Gils, Caroline Maes en Karin Jacobs beleven dolle avonturen op safari ©Backstage Producties

Vapeurs 4 – Op Safari is het vierde deel van een reeks succesvolle vriendinnenkomedies met een hilarische voorstelling rond alle overgangsproblemen waarmee vrouwen te kampen hebben.  En je hoeft de vorige belevenissen van het vriendinnenclubje niet gezien te hebben om ten volle te genieten van deze feel good voorstelling.

Praktisch:  Vapeurs 4 -Op Safari, een productie van Backstage Producties op tekst van Allard Blom,  loopt vanaf 26 januari in Theater Elckerlyc in Antwerpen.  De cast bestaat uit Lulu Aertgeerts, Anne Mie Gils, Karin Jacobs en Caroline Maes. Martin Michel staat in voor de regie en Dirk Van Vooren is de spelcoach.

Tickets en info: www.backstage-producties.be