The FRIENDS Experience komt naar Brussel

Fans van de populaire sitcom ‘Friends’ kunnen vanaf 31 maart de hype herbeleven in Brusses Expo. Bezoekers kunnen er in 12 replica’s hun favoriet scènes uit de populaire serie herbeleven.

Friends was in de jaren 90 een razend populaire tv-serie over het lief en leed van een vriendengroep  in Manhattan.  Maar ook nu nog wordt de reeks druk bekeken via streaming, DVD en Blu-ray.  In een buitengewone interactieve ervaring – gemaakt door Warner Bros. Discovery Global Themed Entertainment, Original X Productions en Warner Bros. Television Group – krijgen FRIENDS-fans de kans om hun favoriete scènes te herbeleven, en de meest iconische momenten om te vieren.

The FRIENDS Experience is een interactieve ervaring waarbij Friends’-fans de kans krijgen om de hoogtepunten van de iconische sitcom te ervaren en ondergedompeld te worden in de wereld van hun favoriete personages. Bezoekers kunnen er 12 decorproducties verkennen, van Monica’s keuken tot de iconische fontein, inclusief het appartement  van Joey en Chandler en het volledig nagebouwde Central Perk met zijn legendarische oranje sofa. 

De interactieve ruimte laat toe om je lievelingsmomenten opnieuw te beleven, zoals gluren door Rachel en Monica’s paarse deur, ontspannen in Joey en Chandlers fauteuil, een kop koffie drinken in Central Perk of Ross helpen met de verhuis van zijn beruchte zetel.  Alle decors werden zeer minutieus nagebouwd en ademen de sfeer en de geest van deze legendarische reeks.  Bezoekers krijgen het gevoel dat één van de acteurs plots zal binnenkomen om een scène te spelen.

Naast de decors zijn er nog tal van gereconstrueerde sets, kostuums en voorwerpen te bekijken. En fans die een aandenken aan hun bezoek willen, kunnen terecht in de shop van The FRIENDS Experience.

Praktisch: FRIENDS The Experience in Hall 4 van Brusels Expo, is dagelijks behalve op dinsdag open vanaf 10 uur. Tickets en info via  www.FriendsTheExperience.com/Brussels

Foto’s: The Friends Experience – Paris