Bumba opent eigen circus met 5 gloednieuwe attracties

Plopsaland De Panne opende vandaag Circus Bumba, een splinternieuwe indoorzone met vijf nieuwe attracties voor de jongste bezoekers.  Met deze gloednieuwe indoorzone met een prijskaartje van 12,5 miljoen euro, .speelt de Plopsa Group in op de all-weatherervaring van haar bezoekers.

Dat het Studio 100-figuurtje Bumba nog steeds razend populair is bij de allerkleinsten, bleek uit de honderden Bumba-fans die deze middag in de Bumba Kids Parade meestapten om de feestelijke opening van Circus Bumba bij te wonen.  De parade startte op het Dorpsplein onder het goedkeurend oog van de circusdirecteur waarna honderden kinderen met Bumba-hoedje door het park naar Circus Bumba trokken voor de officiële opening.

Tijdens de rondleiding in Circus Bumba waren onze kids al heel nieuwsgierig om de nieuwe attracties ook uit te proberen.  Bumballoon was hun eerste keuze.  In een roze ballon genoten ze van een duizelingwekkend rondje in de lucht.   Kriebels in de buik kregen ze pas tijdens  een ritje met ‘De Dolle Bus’, een op hol geslagen bus.  Een stuk rustiger was het autoritje van ‘Op reis met Bumba’. Jammer dat het nogal lang aanschuiven was.  Logisch eigenlijk want iedereen wil die nieuwe attractie uitproberen, maar kids hebben weinig geduld natuurlijk.  Tijdens deze darkride met een zeer mooi decor neemt Bumba je mee naar de sneeuw, de ruimte, de jungle,…   Na Tumbi’s Ballenbad en Poppa’s Klimtoren was het tijd om naar de Bumba Show te kijken die eveneens doorgaat in het fonkelnieuwe Bumba Theater.  Leuk is dat de kids nu nog dichter bij het podium zitten en de fratsen van hun idool dus nog beter kunnen volgen.

Het nieuwe Bumba Circus heeft een oppervlakte van 3.000 m2 en biedt bezoekers de mogelijkheid om in alle weersomstandigheden urenlang indoorplezier te beleven. 

Info en tickets: plopsa.com

coverfoto ©plopsa.com