Walibi houdt spetterende Summer Nights

Op 11, 12 en 14 augustus organiseert Walibi zomernocturnes waarbij het park open is van 10 tot 22 uur. Naast de 41 attracties zijn er tal van feestelijke activiteiten.  Klap op de vuurpijl is echter de opening van de nieuwe familie-attractie Silverton.

Wie extra lang wil genieten, moet beslist op 11,12 en 14 augustus naar Walibi voor de ‘Summer Nights’.  Vanaf 18 uur zijn er tal van verrassende activiteiten met diverse straatanimaties doorheen het park, een fanfare, jongleurs, vuurspuwes, linedance,…  .  ’s Avonds zullen maar liefst 8 verschillende activiteiten de wandelpaden van Walibi extra animeren.  Naast de 41 bestaande attracties en 8 ‘Summer Nights’-animaties zullen er ook 3 podia in het park te vinden zijn, waaronder een Silent Disco aan de voet van de Weerwolf.  Feestvierders worden in dit feestelijk concept uitgerust met een draadloze koptelefoon, waardoor ze de muziek van de dj op het podium kunnen horen.  Verder kunnen oplettende bezoekers ook nog twee verborgen podia in het park ontdekken.

Om de feestelijke zomernocturne compleet te maken is er ook een Summer BBQ in het Walibi Event Center, gelegen vlak bij de nieuwe familie-attractie Silverton.  Bezoekers kunnen er smullen van een all-you-can-eat BBQ met een warm buffet (vleesjes, ook een vegetarische optie!), een koud buffet, een dessertenbuffet en frisdranken.

Silverton

Hét hoogtepunt van de Zomernocturnes is ongetwijfeld de opening van Silverton, een spannend, ludiek familie-avontuur voor de jongste durfalletjes vanaf 90 cm en de ganse familie.  De attractie is een soort molen met 12 hangende stoomlocomotiefjes. Avonturiers hebben de controle over hoe hoog ze hun wagen laten zwieren (tot max. 90°) en daarbij zelf geluids- en rookeffecten activeren.
Silverton bevindt zich op een steenworp van Dalton Terror en sleept bezoekers mee naar het Wilde Westen.  De naam verwijst naar de trein die in de 19e eeuw het mijnstadje Silverton dat op 3.000 meter hoogte ligt in de Rocky Mountains, bediende.

Praktisch: Tijdens de Summer Nights is het standaardtarief van toepassing. Er zijn geen supplementen voor de ‘Summer Nights’ animaties. Info en tickets: https://www.walibi.be/nl/summer-nights