Klaar voor de nieuwe METEJOOR najaarscollectie?

Vanaf 22 september ligt de gloednieuwe najaarscollectie Ravott x Metejoor in de e5-winkels. Online kan je vanaf 20 september al bestellen.

Metejoor, de populaire artiest, is bij e5 terug met een gloednieuwe trendy najaarscollectie. Deze unieke collectie bestaat uit vijftien stuks en belooft een perfecte mix van stijlvolle neutrale tinten en opvallende accentkleuren. Metejoors favoriete kleuren, zacht off-white, beige, poppy groen en feloranje, komen samen in een verrassende combinatie voor een trendy, jonge en hedendaagse look.


De eyecatchers in deze collectie zijn onder andere het shirt-jacket, dat verschillende kleuren uit de collectie samenbrengt in een grote geruite print. Dit item geeft een speelse twist aan elke outfit. Ook de hoodie in zacht jersey-velours en het bruine hemd in corduroy vallen op dankzij hun comfortabele stoffen en opvallende ontwerpen.
De kleuren en pasvormen bieden eindeloze combinatiemogelijkheden voor zowel city-casual als vlotte sportieve silhouetten. Het kleurrijke, geruite hemd is dé favoriet van Metejoor zelf en is een absolute must-have voor het komende seizoen.

‘Wij zijn ontzettend trots op deze nieuwe samenwerking met Metejoor. De collectie weerspiegelt perfect zijn energieke persoonlijkheid en veelzijdige stijl. We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van neutrale en trendy kleuren veel mannen zal aanspreken en hen zal inspireren om hun eigen unieke looks te creëren’, aldus e5.

Praktisch: Wil je als een van de eersten stralen in de Ravøtt x Metejoor najaarscollectie? Goed nieuws, de collectie is vanaf 20 september al exclusief verkrijgbaar op e5.be. Voor de shoppers die graag de stoffen voelen en de items passen, hangt de collectie vanaf 22 septemberin de fysieke winkels.

foto’s e5