Gezelschapsspellen testen? Kom naar Spellenspektakel!

Spellenspektakel is terug!  De spellenbeurs gaat door op zaterdag 21 en zondag 22 oktober in Flanders Expo Gent.  Voor liefhebbers is dit een unieke kans om gratis nieuwe gezelschapsspellen uit te testen.  Wie Asmodee bezoekt tijdens Spellenspektakel ontdekt er tal van spellen voor het hele gezin, waaronder ook de toppers Piratenplank en Orbito, die recent bekroond werden tot ‘Speelgoed van het jaar’

De eerste editie van Spellenspektakel en F.A.C.T.S. trokken vorig jaar 45.000 bezoekers.  Daaruit blijkt dat gezelschapsspellen nog steeds razend populair zijn.  Ook voor de 2e editie garandeert Asmodee speelplezier voor het hele gezin.  Asmodee België,  zowel  marktleider als ontwikkelaar en verdeler van gezelschapsspellen, liet naar aanleiding van de beurs, een grootschalig onderzoek uitvoeren naar het speelgedrag van ouders met hun kinderen. Daaruit blijkt dat maar liefst 8 op de 10 Belgen gezelschapsspelletjes spelen met zijn of haar kind ontspannend vindt. “Met het juiste spel, is gezelschapsspellen spelen spannend en ontspannend voor zowel kinderen als ouders,” zegt Bert De Smet, directeur van Asmodee. Zes ouders op tien (63%) laten hun kinderen wel eens winnen, voornamelijk om hen meer zelfvertrouwen te geven.

Wie op zoek is naar iets uniek moet beslist naar Spellenspektakel.  Tijdens Spellenspektakel biedt Asmodee verschillende unieke items aan die gelinkt worden aan specifieke spellen. Denk maar aan playmats, speciale kaarten, demosetten…., . Het uitgelezen moment dus om inspiratie op te doen voor de herfstvakantie of de eindejaarsgeschenken. Wil jij testen bij welk spelletje jouw kind van je kan winnen? Misschien zijn dit deze gezelschapsspelletjes dan ideaal om deze herfstvakantie eens uit te testen!
Bij de nieuwe topspellen van Asmodee noteren we Disney Dixit Dixit, Throw Throw Burrito, Orbito, Piratenplank,  Exploding Kittens Good Vs Evil en Waterfall Park.  Spellenspektakel is een unieke kans om deze spellen te testen!

Praktisch:
Spellenspektakel gaat door op zaterdag 21 en zondag 22 oktober. Een standaardticket voor Spellenspektakel kost €21 in online voorverkoop. Hiermee krijg je ook toegang tot FACTS. Kinderen onder 11 jaar mogen gratis binnen zonder registratie vooraf.  Tickets en info: spellenspektakel.be