Walibi presenteert twee halloweenervaringen

Halloweenfans kunnen vanaf 21 oktober al terecht in Walibi om de macabere wereld van Halloween te ontdekken. Dit jaar stelt het park twee halloweenervaringen met spannende nieuwigheden voor zodat zowel gezinnen als echte horrorfans ten volle kunnen genieten.

Bangelijke familiedagen
Walibi is voor Halloween altijd al koploper geweest en dit zowel voor de decoraties in het park als voor de griezelige attracties.  Jaar na jaar neemt ook de populariteit van Walibi’s halloweenevenement toe.  Dit jaar brengt Walibi als grote vernieuwing twee verschillende halloweenervaringen.  Gezinnen kunnen van 22 tot en met 26 oktober en op 5 november, telkens van 10 tot 18 uur,  genieten van een familievriendelijke Halloween met decoraties en animaties op kindermaat.  Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven in de nieuwe zone Pumpkin Fair. Nadien gaat het halloweenplezier verder in het nieuwe kinderspookhuis Phantom Express.  De zone Psycho Circus XXL biedt een aangepast kinderprogramma en Freaky Pizza serveert een bangelijke smulpauze.  Drie keer per dag gaat in het Tiki-Theater de show The Freaks.  Om te bekomen van al het griezelplezier is er in de 4D-cinema een spannende halloweenspecial met Dracula.

Tien ijzingwekkende nocturnes
Échte horror kunnen fans beleven op 21 oktober en van 27 oktober tot en met 4 november tijdens tien nocturnes waarbij het park open is van 10 tot 22 uur.  Tijdens de extra nocturnes kunnen rasechte waaghalzen de obscuurste hoeken van het park verkennen en oog in oog staan met pure gruwel.  Bij avondval banen bezoekers zich een weg door vier bloedstollende spookhuizen en in vijf scarezones aanschouwen ze de macabere opvoering van circusartiesten tijdens een meeslepende show.  Dé sterattractie is ongetwijfeld het nieuwe spookhuis Pandemonium.  De bestaande spookhuizen Nagulai, The Curse of Amon en Mine Blast kregen een aangepaste scenografie. Bij de ingangen van deze drie worden de 3 nieuwe scarezones Mandu, Doomed Ruins en Gaz Leak geïnstalleerd.  De festivalzone Rebellion Land keert terug evenals Psycho Circus dat een XXL-versie kreeg.   De adembenemende rockshow The Freaks keert een tweede keer terug naar het Tiki-Theater met vier voorstellingen per dag tijdens de nocturnes.  Bezoekers kunnen hun smaakpapillen verwennen met een gruwelijk smulfestijn in het Freaky Pizza Festival.  Hier speelt de echte show zich af in de keuken waar de duivelse chef zijn culinaire creativiteit en smaakvolle horror serveert.

Praktisch:  Alle bezoekers, zowel dagtickethouders als abonnees dienen hun bezoekdatum vooraf te reserveren via https://halloween.walibi.net.  De toegangsprijs varieert van de gekozen halloweenervaring en de bezoeksdatum.  Info en tickets: https://halloween.walibi.net

foto’s: Walibi