Plopsaland De Panne opent 3 nieuwe spookhuizen

Tijdens de herfstvakantie is het weer volop griezelen in Plopsaland De Panne.  Naast tal van optredens, Meet&Greets en animaties, staan drie splinternieuwe spookhuizen en angstaanjagende scare zones centraal.

3 bloedstollende spookhuizen
In MAD Rat by Fanta zitten bezoekers als ratten in de val.  Dat is alleszins hun lot als ze alle waarschuwingen toch het getto in Plopsaland De Panne willen verkennen.  Om levend uit dit labyrint te geraken, moeten ze de juiste keuzes maken en snel zijn. Gestoorde ratten zitten bezoekers namelijk op de hielen, iedere verkeerde beweging kan fataal zijn.
Ook Krampus heeft opnieuw toegeslagen tijdens een kerstdiner.  Een gezin met stoute kinderen en ouders die niet meer in de Kerstman geloven zijn het slachtoffer geworden van de duistere krachten van deze demon.
Dr CandyStein leidt bezoekers graag rond in zijn snoepfabriek Candy Stein.  Maar let vooral op de zoete geuren en de felle kleuren want Dr CandyStein produceert snoep voor de onderwereld gemaakt van … mensen.

Dr CandyStein

2 angstaanjagende scare zones
In Scarecrow valt de duisternis over de charmante hoeve en de pestdokter ontwaakt.  Hij verandert de vogelverschrikkers tot levende bloeddorstige monsters die maar één doel hebben: de dorpsbewoners terroriseren.
Skrämma is het gestrande spookschip van de bloeddorstige Vikings die Wickieland opnieuw teisteren.  Het belooft een onstuimige nacht te worden…

Info over de events tijdens de herfstvakantie op www.plopsa.be