Bibberen en beven tijdens Halloween Mystery Forest in Durbuy

Tot en met 4 november is het bibberen en beven geblazen in de Ardense bossen van Adventure Valley Durbuy tijdens Halloween Mystery Forest.

Halloween is griezelen en daar kennen ze bij Adventure Valley Durbuy alles van. Voor het vierde jaar op rij is het bosrijke park omgetoverd tot een mysterieus en bij momenten griezelig woud dat al je zintuigen op scherp zet. 

Van zodra de avond valt,  vat je een ruim twee kilometer lang feeëriek verlicht parcours aan dwars door het avonturenpark. Tijdens de wandeling kom je langs een knotsgek kerkhof, loop je tussen grappig verlichte spookjes, zie je mysterieuze wezens tussen de bomen en worden de indrukwekkende rotsformaties van de voormalige steengroeve tot leven gebracht door gigantische projecties.  Wie het allemaal wat spannender en griezeliger wil, kan van het begane pad afwijken en één van de zes nieuwe ‘scarezones’ op het parcours betreden. Wél op eigen risico!  Wie niet zo’n held is, kan de ‘scarezones’ vermijden en genieten van één van de langste en meest feeërieke Halloweenwandelingen door de mysterieuze bossen rond het park.  De 4e editie van La Forêt Mystérieuse telt 19 avondwandelingen met op 31 oktober extra live-animaties en een Halloween party.

Aan het einde van je avontuur kan je nog gezellig napraten met een drankje en een hapje in La Fabrique, het restaurant van het park. Voor de gelegenheid wordt er een gezellig winterterras gebouwd inclusief vuurkorven en buitenbar.  De dappere kinderen krijgen er ook een beloning voor hun durf.

Wie nog langer wil genieten van het park, kan gedurende de hele periode van Halloween Mystery Forest ook overdag in het park terecht voor de indoor-activiteiten die ook ’s avonds toegankelijk zijn.  Bezoekers kunnen dus een activiteit in Adventure Valley Durbuy gerust combineren met de Halloweenwandeling of de wandeling verlengen met een leuke indoor-activiteit zoals bowling of de escape rooms.

Praktisch:   Halloween Mystery Forest in Adventure Valley Durbuy, Rue de Rome 1, 6940 Durbuy loopt tot 4 november.
Een ticket voor de wandeling kost € 13 voor kinderen tot 12 jaar en € 17 per persoon vanaf 12 jaar. De toegang is gratis voor kinderen tot 3 jaar.
Groepen krijgen 10% korting wanneer ze meer dan 20 tickets bestellen.