Xavies’ geeft je workout een boost met duo van granola’s

Dat sport en voeding hand in hand gaan, is al langer geweten.  Dat weet ook Xavies’, de Belgische granolaproducent die sinds 2014 een eigen granola-assortiment zonder snelle suikers op de markt brengt.  Speciaal voor sporters introduceert Xavies’ de nieuwste  Pure Sports Omega 3 Granola en de Pure Sports Protein Granola, respectievelijk  goed voor de workout en de post workout.

Start Workout
XAVIES’ Pure Sports Omega 3 Granola is de ideale kickstart voor jouw workout.  Deze heerlijk krokante granola heeft de perfecte samenstelling om gezond én energiek aan je workout te beginnen. Zonder toegevoegde suikers. Boordevol eiwitten en ingrediënten die van nature rijk zijn aan omega-3. Voor minder spierpijn en een beter herstel. Smaakt heerlijk met yoghurt en vers fruit. Perfect voor én na je training.

Post workout
Pure Sports Protein Granola is de ideale granola voor sporters.  Het is een krachtige vegan toevoeging ontworpen voor na de training. Met een hoge concentratie van plantaardige eiwitten, afkomstig van zonnebloemen pompoenpitten, ondersteunt deze granola het spierherstel na de workout. Eiwitten helpen namelijk om de microscheurtjes in spieren te herstellen en zijn een sleutelcomponent voor zowel beginnende als ervaren sporters. Terwijl de meeste granola’s vaak ongewenste suikers en vetten bevatten, biedt XAVIES’ een gezonde, eiwitrijke optie, zonder ongezonde toevoegingen, waarmee je jouw lichaam optimaal ondersteunt in herstel en opbouw. Dit product biedt dus een gezonde en handige optie voor sporters die hun spieropbouw en herstel serieus nemen, zonder dat ze daarvoor zelf in de keuken willen staan. Het is de ideale mix voor iedereen die zijn trainingssessie wil optimaliseren met een voedzame en smakelijke snack.

Praktisch:
Pure Sports Omega 3 en Protein Granola zijn verkrijgbaar in drie maten namelijk 300 en 500 gram en 1 kg.  Beide varianten zijn verkrijgbaar via https://www.xavies.be  en bij geselecteerde retailers.

foto’s: Xavies’