Spectaculaire Grand Opening voor 24e seizoen Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne gaat op 30 maart zijn 24 e seizoen in en dat belooft nog magischer te worden dan elk voorgaande.  Het startschot hiervoor werd op 23 maart gegeven door Gert Verhulst, Hans Bourlon en Carl Lenaerts.  Het ‘Studio 100 Festival’ vormt de rode draad doorheen het hele jaar.

Met behulp van Meneer de Burgemeester en in aanwezigheid van tal van BV’s gaven  Gert Verhulst, Hans Bourlon en Carl Lenaerts het startschot voor het 24e seizoen tijdens De Grote Welkom Show.  De bezoekers kregen meteen ook een eerste blik op het ‘Studio 100 Festival’ dat de rode draad is doorheen een seizoen vol shows, events en magische ontmoetingen. Vervolgens reed ook het ‘Studio 100 Festival on Wheels’ voor het eerst uit. Deze werd onder heel wat belangstelling en met veel enthousiasme onthaald. meer dan 15 Studio 100-figuren, opzwepende muziek en kleurrijke paradefietsen brachten de magie tot leven in Plopsaland De Panne.


Carl Lenaerts, CEO Plopsa zei  ontzettend fier te zijn om het startschot te mogen geven voor wat een onvergetelijk jaar beloofd te worden. “Onze bezoekers gaan naast meer dan 55 attracties ook meer dan ooit kunnen genieten van fantastische shows, magische ontmoetingen en het ‘Studio 100 Festival on Wheels’.”

Ook Gert Verhulst en Hans Bourlon van Studio 100 voelden zich enorm blij om samen met Carl dit 24e seizoen te mogen inwijden. “Plopsaland De Panne is voor ons de bakermat van wat later uitgroeide tot een hele resem aan succesvolle thema- en waterparken”, voegden zij er aan toe.

Info en tickets: www.plopsalanddepanne.be
foto’s: ©-Lars-Crommelinck